Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért vagyok leköpve, ha azt...

Miért vagyok leköpve, ha azt mondom, hogy a komminuzmus az bizony egy jó rendszer?

Figyelt kérdés
Ha úgy van kivitelezve ahogy azt eredetileg megálmodták.

2013. júl. 18. 14:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

És most hány ember jár külföldre nyaralni?

Hány ember ül be boldogan az autójába a benzin árak mellet?

Én eddig kétféle ember láttam: Akik azt mondják h rohadt kommunisták(ezek olvastak rólla) , és akik azt mondják h sokkal jobb volt akkor (ők megélték).

2013. júl. 18. 15:17
 12/34 anonim ***** válasza:
71%
Lehet hogy sokan jól éltek viszonylag, de azért bele is döglött a gazdaság...
2013. júl. 18. 15:20
 13/34 anonim ***** válasza:

Egy nagyságrenddel többen járnak külföldre nyaralni mint hogy akkoriban nem is nagyon lehetett de legalábbis nagyon nem szerette állambácsi!

Egy nagyságrenddel több autó közlekedik az utakon!

Akik visszasírják azt a falansztert azoknak csinálnék egy rezervátumot és bezárnám oda őket! Közlekedjenek csak trabanttal, vegyék a szar minőségű termékeket!

2013. júl. 18. 15:21
 14/34 anonim ***** válasza:
ja és sorban-állás sem maradhat ki véletlenül se!
2013. júl. 18. 15:23
 15/34 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel minden más gondolkodású embert ellehetne zárni össze vissza(amit azért meg is tettek jópárszor nem mondom hogy a kommunizmusban nem) de valljuk be nem egy inteligens gondolkodásra utalna.
2013. júl. 18. 15:23
 16/34 anonim ***** válasza:

Én csak azt adom meg nekik amire vágynak!

Ha az kell nekik akkor akkor kapják azt!!!

2013. júl. 18. 15:25
 17/34 A kérdező kommentje:
Én belátom , hogy a kommunizmus sem tökéletes , de mi lenne ha az egymás elleni érvek kicsit közelednének egymás felé, gondolkodnának az emberek meghallgatnák egymást és köpködés nélkül meg elzárás nélkül létrehoznának olyan dolgokat ami mindenkinek jó.
2013. júl. 18. 15:26
 18/34 rémuralom ***** válasza:

Olyan nincs, hogy úgy van kivitelezve, ahogy megálmodták. Emberek vagyunk, azaz tévedünk, hibázunk, olykor pedig szándékosan keresztbe teszünk másoknak. Ahol a hibák és a rossz szándék jelen vannak a kiépítésben (márpedig kiiktatni nem lehet őket), ott az elmélet szépsége a gyakorlatban csorbulni fog. A kommunizmus esetében ez a csorbulás olyan mértékű volt, hogy épeszű ember abból többet nem kér (kivéve persze, ha mondjuk szadista hajlamai vannak, amelyeket ávósként szeretne kiélni).

Vagy ahogy a vicc mondja: aki okos és kommunista, az nem lehet becsületes, aki becsületes és kommunista, az nem lehet okos, aki pedig okos és becsületes, az nem lehet kommunista.

2013. júl. 18. 15:30
 19/34 anonim ***** válasza:

A kommunizmus megbukott, nincs mit gondolkodni rajta. És nem kívülről döntötték meg, összeomlott magától, a legnagyobb kommunista ország (Kína), meg kapitalista lett.

Ennyi erővel a középkori királyságokat is visszaállíthatnánk.

2013. júl. 18. 15:31
 20/34 anonim ***** válasza:

Amikor rendszert váltottunk, német típusú szociáldemokráciát akartunk.

Igen ám csak időközben megszűnt a rivális társadalmi rendszer és a kapitalizmus újra bedurvult.

Igen, újra kell gondolni a társadalmi rendet és az elosztást. De nem kommunista alapokon, ahol semminek nincs gazdája.

2013. júl. 18. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!