Mi a véleményetek Orbánról?
Alapvetően az a probléma, hogy a pszichiátriai drogok (és valószínűleg kezelések) hatásai látszanak rajta: egyik korábbi elvét sem követi.
Az, aki semmit se hozott létre a politikai (=másokon élősködő életforma) csúcsralépésén kívűl, az akarja irányítani egy ország működését? Nem is megy neki. De a gazdaság leállításában és a magyarok hiteltelenítésében nagyon ügyes!
Igaz, tegnap hallottam, hogy a holland politikusok se jobbak: ott a népszavazásokon kinyilvánított döntő többséget is lazán figyelmen kívül hagyják: se az EU-t nem akarták, se az Euro-t. Azt nyilatkozták nekik, hogy 'Nem lépünk be.', másnap meg örömmel közölték velük, hogy 'Beléptünk!'. Ők is apatikusak már az ingyenélőikkel szemben, akik most a nyugdíjalapjukat herdálják el: fizetik az EU csődközeli országainak a támogatást, ahelyett, hogy követtetnék az izlandi példát. Annál legalább van esély a kilábalásból - de a működésképtelen EU fenntartása csak mélyebbre nyomja a tagországokat.
Bár szeretnék úgy élni, mint ahogy most egy Holland, de az árulóikat tőlük sem irigylem.
Nálunk az árulás, egy működésképtelenné tett gazdaságon élősködve, sokkal kirívóbb.
Megpróbálok érzelemmentesen hozzászólni:
olyan politikus, aki diktatórikus eszközökkel, kizárólag saját képére kívánja formálni az országot, és aki a lakosságot nem "nép"-nek, hanem "hajbókoló alattvalóknak" tartja. Szeretne mindenható uralkodó (ha lehet, akkor király lenni). Ennek megfelelően még a saját politikustársait is az "oszdd meg és uralkodj" elv alapján dirigálja, és még ők sem lehetnek biztosak abban, hogy holnap van-e állásuk.
Ezért nincs "véleménykülönbség" Fideszen belül (mellesleg már kissé nevetséges a "fiatal demokrata elnevezés a többszörös milliomos középkorúak és aggastyánok között).
Óriási, az országot több évre visszavető hibái:
Iszonyatos költséggel fenntartott, kibővített, gyenge szakértelemmel bíró központi hatalom. Alapelv:minden a miénk!- használjuk ki"
Az ország újrafelosztása "haverok" között. Alapelv: ha nem velünk, akkor ellenünk (ún. ellenségek "végleges" eltörlése gyengécske indokokkal)
Értelmesebb fiatalok "eltávolítása" az országból. Alapelv: minél képzetlenebb a lakosság, annál könnyebben hajlik meg a buta, demagóg, agymosásra épülő elnyomás súlya alatt).
Állami eszközökkel biztosított, már előre tervezett (várható)választási eredmény
Kritikus megjegyzések, ellenzék teljes ellehetetlenítése: (politikaig, egzisztenciálisan).
Remélt hozadék:
Befektetőknek vonzóbbá tenni az országot. Ára? olcsó, butácska munkaerő, akit a félelem, a cselédtudat, és legfőképpen a szűk elit irányít(50-100 év vissza a történelembe?). Így valóban talpra állhat az ország, nem kell Indiába vagy Kínába menni a tőkéseknek.
Következmény:
Mivel az irányítás kizárólag "egyszínű", így már fel sem ismeri saját hibáit (végképp elveszti a realitás-érzékét)
Engedelmes, könnyen irányítható, de butácska lakosság
EU helyett Balkán. Biztos,hogy ezt akarjuk?
Én inkább kérdeznék!
Ha olyan rossz lett volna az átkos, akkor miből lettek gazdagok?
Ha olyan rossz volt, akkor miért tudott ingyen tanulni(és halkan megjegyzem, hogy mit dolgozott idáig????
Akkor az ország első embereinek nyugodtan oda lehetett menni a háza elé, és senki nem szólt érte.
Miért kell most jobban vigyázni rá, mint az amerikai elnökre??
Kinek köszönhető minden?
Kik dolgoztak igazából az országért, és erre válaszolok:akiket nyomorba döntött, halálba kergetett, és a legrosszabb annak/azoknak, aki még vannak, mert ez nem élet, mivel, félni, rettegni kell.
Már a saját árnyékunktól is félni kell, és nem is merek olyan bizonyos jelzőket, még gondolni sem merek!
Én sokat dolgoztam, és hasznosat, ráadásul felneveltem öt árvát, és az özvegyi rokk, ny-amat is megvágta, annak ellenére, hogy súlyos az állapotom, de 36-évesen elhuny feleségem után, képes volt csökkenteni a hozzátartozói ellátást, ráadásul a legkisebb gyermekem 1,5 éves volt, amikor árván maradtak.És most mind az öt adófizető hasznos tagja a társadalomnak. Becsületesen dolgoznak, nekem pedig még a közel 90-ből is majd elvett 10-et!!
Ők másokat tartanak el, az ingyenélőket, meg a gazdagokat gazdagítják, ez az igazság, ezt érdemeltem, pedig amin keresztül mentem, nem ezt érdemeltem!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!