Miért van az összes Bajnais kérdés alatt Orbánról
szó?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem jóideje, bármit kérdeznek az emberek Bajnairól, mindig jön egy nagyon okos válaszoló, és bevágja hogy "viszont a viktor...". amit én értek, de hogy jön oda? Megkérdezte valaki, hogy Bajnaiékat pénzelik-e külföldi cégek, egyből jönnek lehurrogni, hogy na jó de Orbánt is. Megkérdeztem hogy más is kap-e kéretlen reklámot Bajnaiéktól, jött megint valami nagyon okos, és elkezdte sorolni hogy Orbánék hogy reklámoznak. Bármit kérdez az ember Bajnairól, az első 10válaszban már mindig jön a párhuzam, hogy na de ám a Viktor.. ti is megfigyeltétek már? Nem unalmas? Attól még hogy valaki nem Bajnai hívő, nem jelenti azt, hogy Viktorral egyetért, csak sok hülye ezt nem tudja belátni
Hogy stílusos maradjak, az emútnyócévezés ugyanez. :)
2013. jún. 24. 08:56
2/6 anonim válasza:
Megfigyeltük.Meg visszafele ugyanígy.De abból kell választani ami van,úgyhogy nem tudom ezen mi olyan meglepő
2013. jún. 24. 08:59
3/6 anonim válasza:
Elmagyarázom egy szemléletes példával. Választanod kell aközött, hogy a jobb kezedet vágják le, vagy a balt. Te mondjuk a jobbat akarod megtartani. Ha ezek után megkérdeznek, akkor nem tudnál amellett érvelni, hogy miért jó hogy elvesztetted a bal kezedet. Csak amellett, hogy a másik lehetőség még rosszabb volt.
Válasz azoknak, akik szerint nem csak ez a kettő van: de igen. A Jobbik nem esélyes, mert iszonyú rossz a sajtója, a nem szavazás meg csak erősíti ezt a két nagy pártot.
2013. jún. 24. 10:04
4/6 A kérdező kommentje:
de nem azt kérdezem meg, hogy kire szavazzak, hanem mondjuk azt, hogy mi igaz a Hajdú Bét ügyről. Ennél ugye érintett bajnai, én ennek a cégnek a történetére vagyok kíváncsi, és mivel jönnek? hogy háát az orbán is sokat lop. az ilyenek csak mégjobban lejáratják a pártot, nem..?
2013. jún. 24. 10:07
5/6 MolotovPunk válasza:
A jobb oldali sajtó állandóan a Hajdú Bétes üggyel van még mindig elfoglalva.Négyszeres bírósági döntés van róla,hogy Bajnai nem volt felelős a kialakult helyzetért.
Egyébként,ha esetleg Mesterházy lesz az MSZP min.elnök jelöltje ő róla is kifognak majd valami nem valós eseményt találni,hogy szándékosan lejárassák őt is.
A kérdésedre válaszolva viszont.Kedves barátom ez fordítva is igaz.Az orbános kérdések alatt is ott van sokszor Bajnai neve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!