Olyan méregbe borulok ha fideszről főleg Orbánról hallok olvasok, úgy érzem, hogy tehetetlen vagyok és a fidesznek köszönhetően elveszítettem az állásomat, a lakásomat, a szabadságomat, és a jogaimat Titeket is idegesít a tehetetlenség?
"a fidesznek köszönhetően elveszítettem az állásomat"
Ezt mire alapozod? Vagy téged személyesen a Fidesz vezérkar bocsátott el az állásodból? Ha nem, akkor értelmetlen a hisztid! Engem az MSZP alatt rúgtak ki, mégsem őket hibáztattam érte!
"lakásomat" - gondolom devizahiteles vagy, melyet önként vállaltál, aláírtad a szerződést, senki nem erőszakolta rád hitelt, most ha nem tudsz fizetni, viseld a következményeket!
"szabadságomat, és a jogaimat" - konkrétan milyen jogod csorbult? Miben korlátoznak téged a szabadságodban? Mert én semmilyen korlátozást nem érzek, ugyanúgy gyakorolhatom a vallásom, utazhatok ahova akarok, senki nem korlátozza a szólás szabadságomat, stb.
Nem értelek benneteket kedves nyavalygók, úgy beszéltek, mintha az előző kormányok alatt mindenkinek lett volna munkája, mindenkinek megvolt mindene! Pedig nem. A viszonylagos jólét akkoriban a hiteleknek volt köszönhető! Most itt a törlesztés ideje, de ugye ez már nem tetszik. Ingyen ebéd pedig nincsen! Jól mondta a Simor András is mindezt!
Igen, engem is dühít, de talán már csak 1 évet kell így kibírnunk, és talán leváltják ezt a mocskos bandát!
És kedves fideszesek! Csak szerencsejáték törvénnyel tettek tömegeket munkanélkülivé FELESLEGESEN, mert a függők ezután is játszanak... És az államkasszából nagyon sok pénz kiesik, amit mi fizetünk meg mindenféle új adóval! (levegőkábel adó, tranzakciós illeték, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!