Most tilos a baloldalról negatívat mondani és Orbánról pozitívat?
Itt az oldalon természetesen.
Ugyanis észrevettem,hogy aki kicsit is negatív dolgot ír a baloldalról az 50% alatt végzi, aki Orbánról pozitívat az 20% alatt, aki szerint jó a baloldal az 70% felett.
Tudom,hogy sok a buta ember, főleg itt, de remélem majd akkor is a baloldal lesz a top mikor hatalmat kapnak...mert Orbánnal is ugyan így volt, és most?!
Szóval erre én csak azt tudom mondani,hogy ostobák az emberek, mert ennek semmi értelme,hol az egyik párt hol a másik, egyszer baloldali vagyok egyszer jobboldali, van ennek értelme?
igen, ugyanis nem focicsapatok a pártok, hogy szurkolunk nekik, tökmindegy, hogy éppen milyen párt van hatalmon, ha szar, akkor NEKED szar, ez a TE életed, a TE sorsod, a politika nem a fejed fölött történik, hanem VELED történik
tessék kritikusnak lenni, legyen véleményed és világképed, és magadhoz legyél hűséges nem a párthoz
ez régi komcsi berögződés, hogy nem a párt képvisel téged, hanem te képviseled a pártot
"Ugyanis észrevettem,hogy aki kicsit is negatív dolgot ír a baloldalról az 50% alatt végzi, aki Orbánról pozitívat az 20% alatt, aki szerint jó a baloldal az 70% felett. "
ez messze nem egyenlő azzal, hogy tilos...
Nekem megfelelne bármelyik baloldali párt ha nem lenne ilyen gusztustalanul liberális, már-már "magyarellenes" (idézőjelbe tettem), beleértve a baloldali médiát is...szerintem jelenleg mindent elmond az,hogy bal oldal (BAL)
Egyszerűen semmilyen magyar érdeket nem képvisel, az Orbán kormány egy hangyaf***nyival jobban kiáll a magyarokért, de persze messze nem az igazi, és pl az MSZP meg a Fidesz között annyi a különbség,hogy az MSZP jobban utálja a magyarokat.
(Pl.:Rasszizmus=Én is cigány vagyok,Magyar verések = Le van sz-rva.)
Egyetértek veled kérdező.
A magyar baloldal a legalja Európában.
Nekem is megfelelnének , hogyha leszoknának a magyarellenességről , cigányimádatról meg az ilyen hülyeségekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!