Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolják azt a Jobbik...

Miért gondolják azt a Jobbik szimpatizánsai, hogyha a pártnak 2014-ben nincs esélye a kormányzásra, akkor majd 2018-ban lesz?

Figyelt kérdés
A teljes radikalizálódás szerintem 10-20 év. Még úgy gondolom, hogy ebben az új választási rendszerben a jobbiknak soha nem lesz esélye az egyéni körzetek dominanciája miatt ? Csak én látom elfogultnak a jobbik szimpatizánsokat ? Egyszerűen szerintem ők ebben a rendszerben, demokratikus keretek között, nem tudnak hatalomra jutni,hiába fantáziálnak erről. Vélemények ?
2013. júl. 16. 16:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az igazi libsi trükk. Beadom magam egy ellenséges párt volt szimpatizánsának, aki mára teljesen elfordult tőle, meg a haverjaim is, mert rájöttünk, hogy milyen csúnya dolgokat művelnek. Na jó nem fordultam el, hiszen amúgy is utáltam, csak most még jobban, az ismerőseim, pedig most csak bizonytalanok a választás kapcsán, de csak néhány ferdítés és máris kész a szép új szöveg. És még nem is kellett annyit hazudni igaz? Nem is érzem olyan rosszul magam.

Én MSZP-s voltam, de rájöttem, hogy milyen csúnya dolgokat művelnek. Bizony és rengeteg ismerősöm is egyetért velem. Sőt a fideszre is szavaztam '10-ben de tőlük is elfordultam, akár csak az ismerőseim. Most mind jobbikosok vagyunk, úgy ám.

2013. júl. 16. 20:09
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Hát igen én is a Jobbikra szavazok és nem izgat hogy mennyit kapnak az én részemet teljesítem. Aki meg fél a szabályok, a törvények betartásától, aki fél attól hogy keményebb büntetések várnak a bűnözőkre, aki fél attól hogy a gyilkos nem szabadul 5 év múlva, aki fél attól hogy a magyar cégek több támogatást kapnak mint a külföldiek, aki fél attól hogy a bankok kevésbé garázdálkodhatnak az nyugodtan húzzon el innen. Nekem nem fog hiányozni!
2013. júl. 17. 15:40
 23/26 A kérdező kommentje:
21, na ez az amiért a jobbik nem fog sosem győzni.. mert magukkal az erőszakos és vádaskodó szimpatizánsokkal azonosítják a pártot. Konkrétan nekem ebből ebből is elegem lett. Ha a szimpatizánsok ennyire jogot formálnak maguknak, hogy megmondják ki a libsi, ki nem, ki a jó és ki a rossz, ki a magyar és ki nem, akkor milyen lehet a pártjuk???? Neked semmi jogod ezt mondani, nem ismersz.Sosem voltam liberális. Ti magatokénak érzitek a jogot, hogy eldöntsétek ki és mi a jó, de ha titeket bárki bekategorizál, kikéritek magatoknak... Ezzel a mentalitással nem sok ember tud azonosulni.Ha nem szavazol vagy nem értesz egyet a jobbikkal, akkor libsi vagy, zsidó, cigány vagy hazaáruló. Talán kb két olyan jobbikossal találkozta, aki nem így gondolta. Ez a te bizonyítványod....Amíg ilyenek vagytok max hajót fog a párt kormányozni, mert az emberek igeni tartanak az ilyen mentalitástól és jó messzire elkerülik!!!
2013. júl. 17. 16:38
 24/26 A kérdező kommentje:

+m +s

Mondjuk ahogy átpörgetem a jobbikos kérdéseket-válaszokat, azt látni, hogy mindig kb ugyanaz a 20 ember válaszolgat,,, így én valóban nem tulajdonítok 7%-nál többet ennek a pártnak. 2010-ben ugyanezek az emberek vízionáltak 30%-ot és koalíciót. Na most az új választási rendszerben -mert a fidesz sem tök hü@@e- meglesz kb a parlamenti helyek 13 %-a. 22 fős frakcióval 2018-ben majd kormányt lehet váltani. Ha a jobbiknak most nem lesz esélye... márpedig nem lesz...akkor 2018-ban pláne nem!! Ez csak racionalizmus, semmi több. Az új választási rendszer ismeretének hiánya okán hiú remények fogalmazódnak meg egyesekben.

2013. júl. 17. 16:46
 25/26 anonim ***** válasza:
T.kérdezö!Majd jövőre megtudod mennyi lesz az a 7%!!!Ja,és új válaszoló vagyok!Úgyhogy van itt tartalék nyugi!!!
2013. aug. 14. 01:14
 26/26 anonim ***** válasza:
azért mert sok sok sok sok ember fog ráébredni hogy nem ők a rossz fiúk . ezért. ébredési folyamat miatt.
2015. jún. 2. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!