Miért gondolják azt a Jobbik szimpatizánsai, hogyha a pártnak 2014-ben nincs esélye a kormányzásra, akkor majd 2018-ban lesz?
Az igazi libsi trükk. Beadom magam egy ellenséges párt volt szimpatizánsának, aki mára teljesen elfordult tőle, meg a haverjaim is, mert rájöttünk, hogy milyen csúnya dolgokat művelnek. Na jó nem fordultam el, hiszen amúgy is utáltam, csak most még jobban, az ismerőseim, pedig most csak bizonytalanok a választás kapcsán, de csak néhány ferdítés és máris kész a szép új szöveg. És még nem is kellett annyit hazudni igaz? Nem is érzem olyan rosszul magam.
Én MSZP-s voltam, de rájöttem, hogy milyen csúnya dolgokat művelnek. Bizony és rengeteg ismerősöm is egyetért velem. Sőt a fideszre is szavaztam '10-ben de tőlük is elfordultam, akár csak az ismerőseim. Most mind jobbikosok vagyunk, úgy ám.
+m +s
Mondjuk ahogy átpörgetem a jobbikos kérdéseket-válaszokat, azt látni, hogy mindig kb ugyanaz a 20 ember válaszolgat,,, így én valóban nem tulajdonítok 7%-nál többet ennek a pártnak. 2010-ben ugyanezek az emberek vízionáltak 30%-ot és koalíciót. Na most az új választási rendszerben -mert a fidesz sem tök hü@@e- meglesz kb a parlamenti helyek 13 %-a. 22 fős frakcióval 2018-ben majd kormányt lehet váltani. Ha a jobbiknak most nem lesz esélye... márpedig nem lesz...akkor 2018-ban pláne nem!! Ez csak racionalizmus, semmi több. Az új választási rendszer ismeretének hiánya okán hiú remények fogalmazódnak meg egyesekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!