Miért gondolják azt a Jobbik szimpatizánsai, hogyha a pártnak 2014-ben nincs esélye a kormányzásra, akkor majd 2018-ban lesz?
MrPifta, ne léci ne! juj most nagyon megijedtem4 csak ezt ne tedd léciii!
Am ez a nagy demokrácia? Ha olyan győzne aki nektek nem tetszik akkor mint egy hisztis kisgyerek duzzogva elmentek? (és gondolom külföldön haveri körben mocskolnátok Magyarországot, mert ha nem úgy működik ahogy ti akarnátok akkor inkább pusztuljon el).
Egyébként nem fogtok hiányozni, biztos volna egy-két ezer zombilibsi akik ezért elmennének, de ők se fognak az 100, a tescoban pótolni tudják sztem simána kieső munkaerőt.
Tavaly kitalálták, hogy az olyanokat mint én, börtönbe akarják küldeni. Nem akarok börtönbe menni. Szeretem Magyarországot, de nem tudnék ilyen helyen élni.
A Jobbik mindenkit próbál elnyomni, aki nekik nem tetszik. Senki sem kérte, hogy mindenkit szeressen, de elfogadni azt kötelező.
17#
A melegekre gondolsz?
Nem hiszem, hogy komolyan gondolták.
Én is Jobbikos vagyok, de elítélem a homofóbiát ,nem tartom a melegeket a társadalomra nézve veszélyesnek.
A többségünk, így gondolja.
Persze, mint minden pártnál, itt is vannak hangod hőbörgők.
Abban viszont biztos vagyok, hogy a homoszexualitás igen csekély médiafigyelmet kapna.
Melegfelvonulás pedig valószínűleg nem lenne.
Ezt a börtönös dolgot meg felejtsd el, hogyha ilyet csinálnának akkor több normális szavazót is elvesztenének.
Akik a társadalomra tényleg veszélyesek azok a cigányok, erre előbb utóbb mindenki ráfog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!