Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolják azt a Jobbik...

Miért gondolják azt a Jobbik szimpatizánsai, hogyha a pártnak 2014-ben nincs esélye a kormányzásra, akkor majd 2018-ban lesz?

Figyelt kérdés
A teljes radikalizálódás szerintem 10-20 év. Még úgy gondolom, hogy ebben az új választási rendszerben a jobbiknak soha nem lesz esélye az egyéni körzetek dominanciája miatt ? Csak én látom elfogultnak a jobbik szimpatizánsokat ? Egyszerűen szerintem ők ebben a rendszerben, demokratikus keretek között, nem tudnak hatalomra jutni,hiába fantáziálnak erről. Vélemények ?
2013. júl. 16. 16:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%

MrPifta, ne léci ne! juj most nagyon megijedtem4 csak ezt ne tedd léciii!

Am ez a nagy demokrácia? Ha olyan győzne aki nektek nem tetszik akkor mint egy hisztis kisgyerek duzzogva elmentek? (és gondolom külföldön haveri körben mocskolnátok Magyarországot, mert ha nem úgy működik ahogy ti akarnátok akkor inkább pusztuljon el).

Egyébként nem fogtok hiányozni, biztos volna egy-két ezer zombilibsi akik ezért elmennének, de ők se fognak az 100, a tescoban pótolni tudják sztem simána kieső munkaerőt.

2013. júl. 16. 17:13
 12/26 A kérdező kommentje:
Bp-en több, mint 2 millió ember él. Mindig is fontos tényezője volt a választásnak. Itt pedig nem a jobbik a támogatott, ezt akár tutira is veheted. Egyéniben győzni nem nagyon fognak tudni.. 106-ból 2 mandátum nem sokat ér. Az országos lista és a két forduló lenne számukra kedvező, de az már nem soha nem lesz. Pont emiatt alakították így...hogy ne legyen soha kormányzati tényező. Ravasz ám a fideszke.
2013. júl. 16. 17:13
 13/26 A kérdező kommentje:
A jobbik is kb 7%- on áll. Rajtam kívül tudod még hányan szakítottak a párttal..?!?! Hidd el, rengetegen.
2013. júl. 16. 17:16
 14/26 A kérdező kommentje:
Legalább 300 ezer szavazatot csak azért kaptak, mert az mszp ellen szavaztak az emberek, de a fideszre sem akartak... Én is ilyen voltam... Kost viszont már nemcsak 3 párt közül lehet majd választani, lesz vagy 7-8. Ez és a magas részvétel nem kedvez,majd a jobbiknak... A családban kb 10 embert tudok, aki 2010-ben a jobbikra voksolt, de 14-ben már nem fog.
2013. júl. 16. 17:22
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Én meg olyanokat ismerek akik 2010 ben nem a Jobbikra szavaztak de 2014ben meg rá fognak.
2013. júl. 16. 17:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Ja igen, csak én tényleg.
2013. júl. 16. 17:54
 17/26 MrPifta ***** válasza:
34%

Tavaly kitalálták, hogy az olyanokat mint én, börtönbe akarják küldeni. Nem akarok börtönbe menni. Szeretem Magyarországot, de nem tudnék ilyen helyen élni.

A Jobbik mindenkit próbál elnyomni, aki nekik nem tetszik. Senki sem kérte, hogy mindenkit szeressen, de elfogadni azt kötelező.

2013. júl. 16. 18:26
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

17#

A melegekre gondolsz?

Nem hiszem, hogy komolyan gondolták.

Én is Jobbikos vagyok, de elítélem a homofóbiát ,nem tartom a melegeket a társadalomra nézve veszélyesnek.

A többségünk, így gondolja.

Persze, mint minden pártnál, itt is vannak hangod hőbörgők.

Abban viszont biztos vagyok, hogy a homoszexualitás igen csekély médiafigyelmet kapna.

Melegfelvonulás pedig valószínűleg nem lenne.

Ezt a börtönös dolgot meg felejtsd el, hogyha ilyet csinálnának akkor több normális szavazót is elvesztenének.

Akik a társadalomra tényleg veszélyesek azok a cigányok, erre előbb utóbb mindenki ráfog jönni.

2013. júl. 16. 18:36
 19/26 anonim ***** válasza:
hangos*
2013. júl. 16. 18:37
 20/26 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem azért de én magyar vagyok azonban, ha a Jobbik kerülne hatalomra, magyarként is félnék és menekülnék. Ettől még külföldön is dicsérném a magyar nyelvet,intellektualenciát, és felvállalnám magyarságom, mert szerintem jó nemzet a magyar, de azért Jobbik meg a kormányzás na azt azért ne.
2013. júl. 16. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!