Szerintetek ki nyeri a 2014-es választásokat?
Figyelt kérdés
És NEM arra vagyok kíváncsi, hogy kit szeretnétek, hanem, hogy SZERINTETEK ki fog győzni?2013. ápr. 30. 14:17
1/44 anonim válasza:
Szerintem a választások előtt nem sokkal a fidesz törvényt módosít amivel betiltja a választásokat.
2/44 anonim válasza:
Szerintem a baloldali összefogás.
3/44 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy NEM a FIDESZ.
4/44 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz, de én már nem rájuk szavazok, pedig 3 éve pont a mutyik, korrupciók miatt szavaztam rájuk. Fiatal és naív vagyok, na!
Legjobb az lenne, ha csak épphogy nyernének, úgy a szemét törvénykezés, meg miegymás sem menne nekik zökkenőmentesen.
5/44 anonim válasza:
A fidesznek van és bár csökkeni fog, de még ők fogják megnyerni a választást. A maradék helyen pedig a ballib illetve a jobbik fog osztozkodni, igaz sztem egy orrhosszal a jobbiknak lesz több mandátuma.
6/44 anonim válasza:
A trafikkormány nem nyer szerintem,az mszp nyeri a választást.
7/44 anonim válasza:
Ha a szavazástól bármi megváltozna, betiltanák azonnal...
9/44 anonim válasza:
Jaj, de okos itt mindenki. Talán jósok vagytok, hogy ennyire magabiztosan mondogatjátok, hogy ez meg ez fog nyerni?
Azt sem értem minek kell minden nap ezt megkérdezni. Talán egy nap alatt olyan sok minden megváltozik?
Majd jövőre meglátjátok!
10/44 anonim válasza:
Jelenlegi állás szerint a Fidesz, de ez még nem jelent semmit, mert még nagyon sok idő van hátra. Nem tudjuk hány botrány lesz még. Még mindig túl sok a bizonytalan, akik el fogják dönteni az eredményt. Nem tudjuk, hogyan lesz manipulálva a választási törvény még addig. Ha most tippelni kellene azt mondanám, hogy a Fidesznek kisebbségi kormányzása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!