Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek ki nyeri a 2014-es...

Szerintetek ki nyeri a 2014-es választásokat?

Figyelt kérdés
És NEM arra vagyok kíváncsi, hogy kit szeretnétek, hanem, hogy SZERINTETEK ki fog győzni?

2013. ápr. 30. 14:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%
Erre az a válaszom hogy 1 év alatt még bármi változhat, nem olyan biztos hogy a fidesz nyer mert ha a külföldi magyarokat is megnyeri a jobbik akkor a fidesznek esélye sem lesz.
2013. máj. 7. 14:18
 32/44 anonim ***** válasza:
22%
Úgy legyen ;)
2013. máj. 7. 14:53
 33/44 anonim válasza:
53%
Szerintem győzzön a JOBBIK!!!!!!!!!!!!!
2013. jún. 24. 20:39
 34/44 anonim válasza:
Kevesebb mint egy évvel a választások előtt a teljes népességen belül 30% a fidesz támogatottsága, tehát kb 3 millió támogatója van a fidesznek, plusz hozzájönnek a határon túli szavazók akiknek nagy többsége szintén a fideszre fog szavazni tehát most kb 3.300.000 szavazót tudhat magának a fidesz...és a kampány csak most fog kezdődni...esélye nincs más pártnak megnyernie...
2013. júl. 28. 13:45
 35/44 anonim válasza:
25%
Remélem nem jobbik . És nem Gyurcsány Ferenc új párja .
2013. aug. 26. 16:24
 36/44 anonim válasza:
Fidesz vagy Jobbik vagy MSZP
2013. aug. 26. 16:29
 37/44 Supercharger TEAM válasza:
70%

Szerintem: A fideszről még nem hallottam a jobbik az kitől lenne a jobbik (relatív) de ez az mszMp ez gyanús valahonnan. Mint ha már ismerném.....

Amugy a Fidesz.

2013. okt. 26. 23:15
 38/44 blevi55555 válasza:
100%

szerintem az a nagy büdös helyzet, hogy mivel Magyarországon népbutítás zajlik (mert szerintem ez a legtöbb embernek elég világos..) és csak a beszélő doboz szarságait fogják fel, meg fogják választani megint sajnos a Fideszt... Ami meg folyamatosan szarja kifele az hogy "Magyarország jobban teljesít". azzal hogy már megnyerte az elcsatolt területeken élő magyarok szavazatait (mivel ők nem érzik hogy itt mit csinál) elég nagy előnyhöz fog jutni. Csak abban reménykedem, hogy vannak még nagyon sokan, akik rájönnek erre, illetve tudnak gondolkodni, meglátják a szarságot az egészben és meg fogják szüntetni a diktatúrát Magyarországon (mert a 2/3 az). Németországban van egy úgy nevezett ,,aktuális politika" tantárgy. Ezen az órán éppen azt tanulják a tanulók, hogy mire kell odafigyelni, meg hogy hogy akarják átverni őket a politikusok... és ezt nem olvastam az interneten, nem a tévéből néztem, hanem Németországba jártan egy ideig Gimnáziumba és a saját tapasztalataimat osztom meg veletek. Azt tapasztaltam, hogy pont ilyenekre hívják fel a figyelmet mint amit Orbánka csinál...

Lehet nekem mondani hogy ,,ne politizájjáá má!!!" meg hasonló. Én csak a véleményemet osztottam meg veletek, és meg akarok róla győződni hogy van-e még remény ilyen téren.

Köszönöm hogy elolvastad!

BL

2013. dec. 14. 10:15
 39/44 anonim válasza:
47%
Fidesz fogja nyerni! Ebben biztos vagyok. Gondoljunk csak a sok jó tettjeikre, rezsi csökkentésEK stb... ugye ugye.. Gy.Ferencet és társait hol érdekelte, hogy nekünk egy kicsit is jobb legyen? Sehol.
2013. dec. 30. 12:44
 40/44 anonim válasza:
FIDESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. jan. 15. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!