Szerintetek ki nyeri a 2014-es választásokat?

Szerintem: A fideszről még nem hallottam a jobbik az kitől lenne a jobbik (relatív) de ez az mszMp ez gyanús valahonnan. Mint ha már ismerném.....
Amugy a Fidesz.
szerintem az a nagy büdös helyzet, hogy mivel Magyarországon népbutítás zajlik (mert szerintem ez a legtöbb embernek elég világos..) és csak a beszélő doboz szarságait fogják fel, meg fogják választani megint sajnos a Fideszt... Ami meg folyamatosan szarja kifele az hogy "Magyarország jobban teljesít". azzal hogy már megnyerte az elcsatolt területeken élő magyarok szavazatait (mivel ők nem érzik hogy itt mit csinál) elég nagy előnyhöz fog jutni. Csak abban reménykedem, hogy vannak még nagyon sokan, akik rájönnek erre, illetve tudnak gondolkodni, meglátják a szarságot az egészben és meg fogják szüntetni a diktatúrát Magyarországon (mert a 2/3 az). Németországban van egy úgy nevezett ,,aktuális politika" tantárgy. Ezen az órán éppen azt tanulják a tanulók, hogy mire kell odafigyelni, meg hogy hogy akarják átverni őket a politikusok... és ezt nem olvastam az interneten, nem a tévéből néztem, hanem Németországba jártan egy ideig Gimnáziumba és a saját tapasztalataimat osztom meg veletek. Azt tapasztaltam, hogy pont ilyenekre hívják fel a figyelmet mint amit Orbánka csinál...
Lehet nekem mondani hogy ,,ne politizájjáá má!!!" meg hasonló. Én csak a véleményemet osztottam meg veletek, és meg akarok róla győződni hogy van-e még remény ilyen téren.
Köszönöm hogy elolvastad!
BL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!