Ha 2014-ben a Jobbik nyer, tényleg jobb lesz a diákok helyzete?
A Jobbik vagy Együtt2014 nem fog nyerni.
Az új választási rendszer miatt nincs esélye ezeknek a pártoknak.
A kérdésre válaszolva igen , a Jobbik pártolja legjobban a fiatalokat.PL:államilag támogatni akar minden fiatalnak egy darab középfokú nyelvvizsgát.
A nyugdíjasok kegyeiért nem nagyon küzd a Jobbik.
Talán 2022-ben nyernek.
Nem tudom mi a tervük, de a diákok biztosan nem örülnének.
Ha mondjuk csökkentjük a színvonalat, hogy minél többen kaphassanak diplomát, mindenki tanulhasson amit akar, akkor az a baj, ha megszigorítjuk a bejutást a felsőoktatásba, kötelező emelt szintű érettségi, nyelvvizsga, felemeljük a ponthatárokat, akkor meg azért tiltakoznának.
Félreértés ne essék, én is fiatal vagyok, most készültem volna egyetemre, ha ki tudnám fizetni :)
A szüleimmel szoktunk erről beszélgetni, tudni kell, hogy nálunk semmit se befolyásol, ha a családtag másra szavaz, mint a másik családtag. Szóval, anyum E2014es, apum inkább a Jobbikra szavazna, és mivel nekem ez lesz az első szavazásom, szeretnék kicsit tájékozódni, sokat olvastam, videókat is néztem, és ezen kicsit megakadt a szemem, hisz rólam van szó benne lényegében. Én is gondolom, hogy van amit túlfényeznek a beszédben, de azért reménykedem, hogy tudnak az oktatási rendszerben valami kis reformot végrehajtani.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek jár a zöld! :)
Szerintem nem azzal van a baj, hogy szigorítanak az oktatásban, hanem az időzítéssel van a baj. Tökéletesen megértem, hogy miért szigorítanak, viszont például az én évfolyamom, tehát akik most érettségiznek, nagyon szívják ennek a levét, amit sokan nem értenek meg. Az én osztályom ahogy van, nem is megy tovább tanulni, mert nem tudtak emeltezni semmiből.
Nekem pedig úgy kellett emelt érettségire készülni, hogy volt rá 6-7 hónap, ami iszonyat kevés két tantárgyra, hogy olyan szinten tanuljam meg, hogy azért egy egészséges 70-80%ot el is érjek belőle, hogy aztán tovább tudjak menni, ami viszont azért nem megy, mert a félévi tandíj 800.000 Ft :)
a sok kocaszakra most fizetni kell...de annyi művelődésszervező,kommunikációs istennyila meg ilyesmi van h nem is baj....képezzünk amiből kevés van.
1ébként jobbik előtt még a komcsik is ott vannak szóval......kb 10%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!