Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha 2014-ben a Jobbik nyer,...

Ha 2014-ben a Jobbik nyer, tényleg jobb lesz a diákok helyzete?

Figyelt kérdés
A minap láttam egy videót, amiben Vona Gábor a diákság mai helyzetét taglalja, mennyire rossz, magas a tandíj, magasak az elvárások stb. De tegyük fel, tényleg ők nyernének a választáson: tényleg képesek lennének rendet rakni az oktatási rendszerben, vagy ez egy olyan fogás, mint amivel anno a Fidesz is szavazatokat nyert magának?
2013. jún. 10. 23:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%

A jobbik meg igérte hogy mindent rendeb rak majd. Adolf Hitler is rendebe rakta német országot a töri kőnyvekben ot van az eredménye. Szerintem nézd át a programját és megtudud mijen megvalósitható.

Ismerek olyan kopasz acélbetétes bakancsos sknhedet aki ha befejezi a sulit ugytervezi huz ki külfőldre dolgozni. enyit a nagy haza szeretetről.

A munka nélkuliségmiat senkinek nem künyű elhejezkedni müszaki végzetségel se. És müszaki szakra nem mindenki alkalmas más beálitotság kell hozá mint humánra vagy kőzgázra .

És nem mindenki olyan okos hogy lazán a legjobak kőzt legyen de ha mindenkinek 40pontal nagyob lene az iq ja akor se lehetme mindnki a legjobak kőzt .

2013. jún. 11. 18:52
 22/35 anonim ***** válasza:
53%

Figyelj, mielőtt észt akarsz osztani hazaszeretetről, először talán a magyar nyelvet és a helyesírást sajátítsd el. Adolf Hitler nehezen jön a Jobbikhoz, gyakorlatilag azzal, hogy Hitlerhez hasonlítod őket, be is perelhetnének, hiszen a bíróság kimondta, hogy nem náci, még csak nem is szélsőséges, és nem is lehet annak nevezni őket.

Adolf Hitlerrel kapcsolatban pedig az van - akármennyire nem tetszik a liberóknak - hogy ha eltekintünk a háború kirobbantásától, és csak a gazdaságpolitikáját vesszük alapul, akkor felvirágoztatta Németországot! Munkahelyeket teremtett, gyakorlatilag megszüntette a munkanélküliséget, és akkor egész Európában a legerősebb gazdasági és katonai hatalommá tette Németországot! Tetszik, nem tetszik, ez van.

A Jobbik programja pedig jó, csak a hivatásos rettegőknek nem tetszik, és rettegnek tőle.

2013. jún. 11. 19:52
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyetértek az utolsó hozzászólóval, az előtte lévőnek pedig én is javaslom a Magyar Helyesírási Szótár használatát kommenteléshez :) Ennek ellenére az ő válaszát is felpontoztam, elvégre az is egy vélemény. Köszönöm
2013. jún. 11. 21:21
 24/35 Joe Makepeace ***** válasza:
66%

Reméljük a Fidesz sem fog nyerni, a jobbik pedig már elérte a csúcsot, egy szélsőjobboldali párt egyébként a parlamentbe sem juthatott volna, minden demokratikus, a jogállamban hívő értelmes politikus el kell határolódjon, mind a szélsőjobb, ahogyan a szélsőbaloldaltól is!

Kőkorszaki nézetek, antidemokratikus, a jogállamot alapjaiban tipró "politikák"...

2013. jún. 11. 21:27
 25/35 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom, hogy elérték az elérhetetlent, de arra lennék kíváncsi, hogy amit mondanak, így meg úgy változtatnak a diákok helyzetén, az valóban megvalósítható, vagy ők is lehazudják a csillagokat az égről, csak hogy több támogatójuk legyen?
2013. jún. 11. 21:40
 26/35 anonim ***** válasza:
33%

Ezt tényleg csak akkor tudhatnánk meg, ha kormányra kerülnének. Ellenzékből - ráadásul egy kétharmados kormánnyal szemben - semmit nem tudnak tenni. Gyakorlatilag a Fidesz az összes ellenzéki párt javaslatát lesöpri. Nem csak a Jobbikét, mindenkiét. Ami meg tetszik a Fidesznek javaslat, lesöprik, majd benyújtják sajátjukként.

Ebben a helyzetben nem tudhatja senki, hogy a Jobbik mit tenne meg, meg mit nem. Én úgy látom, hogy azért ahhoz tartják magukat, amit ígértek, illetve ami a programjukban benne van. Egy példa: A magyar föld és vízkészlet alkotmányos védelmével kapcsolatban Orbán folyamatosan azt hangoztatta, hogy szükség van rá. Mármint arra, hogy beemeljék az alkotmányba (alaptörvénybe) a védelmüket.

Eljött a szavazás, a Jobbik név szerinti szavazást kért róla. A Fidesz és a KDNP nemmel szavazott, az MSZP és LMP nem vett részt az alkotmányozásban, a Jobbik igennel szavazott. Ez csak egy példa, ha megtekinted a Parlament hivatalos oldalán a javaslatokat, meg fogod látni, hogy a Jobbik sosem a multik vagy a külföldiek mellett szólalt és szólal fel, vagy nyújt be törvényjavaslatokat, hanem a magyar emberek mellett, a magyar embereket képviseli.

Számomra már itt - sőt még a Parlamenten kívüli tevékenységeikkel például a Magyar Gárda - meglátszott, hogy a Jobbik valóban végre a magyarokért van, és nem a multikért, külföldért, USA-ért, Izraelért stb. Számomra inkább az érthetetlen, hogy azokat, akiket gyakorlatilag elkergetettek a hatalomtól - MSZP-bajnai - azokat most hogy akarhatja valaki is vissza a kormányba. Az, amit Orbán és a bandája művel, kizárólag az MSZP-Bajnai párosnak köszönhető. Akkor (2010-ben) menekültek tőlük az emberek, most némelyek - szerencsére nem sokan - vissza akarják őket. Nekem meg már elegem van a Fidesz-MSZP-Bajnai trióból, és érdemi változásokat, radikális változásokat szeretnék. 2014-ben természetesen megy a szavazatom a Jobbikra.

Szóval összefoglalva: Nem tudhatjuk, hogy a Jobbik mit tartana be, csak ha kormányra kerülne, de messzemenően a leghitelesebb párt a többihez képest.

2013. jún. 11. 22:26
 27/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, magam is így gondolom egyébként, és mivel először fogok szavazni 2014-ben, és is rájuk teszem a voksom. Ment a zöld neked is :)
2013. jún. 11. 22:41
 28/35 anonim ***** válasza:

22. es Adolf Hitler gazdasági programjának is kőze volt a háborúhoz a fegyver gyártásba fektete az állam pénzét aminek valahonan meg kellet térülnie ha van egy csómó fegyverűk azal csak háborúzni lehet . A hánorúval akarták visza szerezni a fegyverek árát. Adolf Hitler igy hozta ki Német országot a válságboll . Ha nem hozz hitler rosz katonai dőntéseket még nyerjetek volna is.

Ja és amugy ebe a komentbe semi náci ideólógiával őszehasonlitó mondat nem volt és az előzőmbe se.

2013. jún. 12. 08:57
 29/35 anonim ***** válasza:
32%
Jobb lenne, de a Jobbik 2014ben max erősödik, de még mint ahogy senkinek se nekik sincs reális esélyük a kormányváltásra, majd 2018ban, addig meg erősödés.
2013. jún. 14. 18:01
 30/35 anonim ***** válasza:
23%
A zsidóknak az az érdekük,hogy ne legyen értelmiségi Mo.n!Ezért a magas tandíj,meg egyéb nehézségek a felsőoktatásban!Ha a JOBBIK nyerne jövőre,akkor mehetnèl ingyen az egyetemre!En ebben biztos vagyok!Úgyhogy remélem,a JOBBIKRA teszed maid az x-et jövőre!
2013. jún. 22. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!