Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik szimpatizánsok miért...

A jobbik szimpatizánsok miért nem reálisan ítélik meg a következő választások kimenetelét?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, hogy miért hiszik azt, hogy egy radikális "szélsőjobb" párt nyerni fog... Ez absz. nem reális. Miért jó ez az önáltatás nekik ???? De a párt is ezt hangoztatja detto... Mi értelme az önbecsapásnak?
2013. júl. 1. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
59%

Miért kérdező?:D

Annyira szeretnél egy cigányországban élni?

Én sem értek egyet a Jobbikkal ,egy tucatnyi dologban , sőt több dologban nem értek velük egyet ,mint amennyiben egyet értek.

DE ,ha kezelik a cigánykérdést akkor már megéri rájuk szavazni , nekem legalábbis.

Több összetűzésem is akadt már a cigányokkal.

Hogyha lesznek gyerekeim akkor nem egy Cigányországban akarom őket felnevelni ,olyan iskolába járatni ahol terrorizálják őket.

NEM!

Ez az egy indok amiért a Jobbikra szavazok.

A Jövőért ,hogy egyáltalán legyen jövő.

2013. júl. 1. 22:25
 42/62 anonim ***** válasza:
44%

eddig minden párt megújult. a fidsz is... demokratákbol diktatorizmus lett

A bal oldal (nem a fidesz) is tanult belöle. ök lazitottak a gyeplön és már nem a kisembert probálják sanyargatni.

a jobbikod az semmit nem változott. 4 éve sem volt kampány és kormányzási terve meg most sincs.

Ennyi

2013. júl. 1. 22:27
 43/62 anonim ***** válasza:
53%

én gengszter képző suliba jártam. rajtam kívül még 2 fehér volt aki az osztályba járt. 4.be lekezdtem gyurni az osztálytársammal. 4. év végén rommá vertük az osztály kan cigányát (külön - külön) és megmondtuk neki hogy ha bárkit is piszkál a következő 4évben akkor feloldjuk savba...

nyugalom volt 4 évig. azota eltelt 20 év és még most is tudom kezelni. igaz mostanra már se izmos sem kemény nem vagyok. de nem mernek piszkálni. megvana tisztelet még 24 év után is. tudni kell velük bánni. és meg kell tanulni velük élni. ez nem olyan ördöngös dolog. ha felmegyek pestre a 7-8-13 kerbe bármikor odajön egy roma késsel a kezébe gond nélkül fél perc alatt elintézem hogy eltegye és még meghivjon egy sörre is..

csak az itteni radikálisok nem is akarják megtanulni öket kezelni.. csak azt akarják hogy tünjenek a véresbe..

Ez a mésodik VH ota nem megoldás

2013. júl. 1. 22:32
 44/62 anonim ***** válasza:

Én jobbikos vagyok és tudom, hogy nem nyerhetünk '14-ben. Akkor most mi van? o_O

Ellenben a mérleg nyelve leszünk.

És grat az 59%-osnak, hogy tartotta a frontot :D

2013. júl. 1. 22:34
 45/62 anonim ***** válasza:
57%
47-es: Majd ha 10 cigó jön késsel a kezében, akkor is ilyen kemény legény leszel? Mert nagyon ritka, hogy egyedül jönnek.
2013. júl. 1. 22:38
 46/62 A kérdező kommentje:

én nem tapasztalom azt a nagy cigányországot, amit neked beadtak barátom... itt az a 3-7 cigány, aki kb a környéken él, dolgozik minden áldott nap. lehet miskolcon, meg hatvan környékén erős lesz a jobbik, de, hogy budapesten egy körzetet sem nyernek, az fix.

bikicsunájt, libást, zorbánt is utálom baromira, de a vonát meg a morvait különösen... novák elődöt és kretén társait pláne... annyira szánalom, hogy elmúlt 23 éveznek, de vona "fideszeske volt Morvai meg mszpske...hornbácsi tanácsadója...khm... és ezek beszélnek. aha..én meg most festettem a lila ruhás nőt... ennyi hülye fanatikust, aki itt fut... egyedül az tesz boldoggá, hogy majd 2014 és 2018 után is itt fognak sírni a 13%-kal.

soha nem fogtok nyerni!a kevésbé idióták tesznek róla! evvel a tudattal kívánok jó éjszakát az óvodás (18-28 éves korig) csoportnak!

2013. júl. 1. 22:38
 47/62 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam hogy nem félek tőlük. de most fent ülök egy irodában és a hónalj tokban ott van a szék válán a walther p99. ha gondom van használom. De amig emberként beszélek velük addig sokmindent meglehet tárgyalni. ha nem és látom hogy ebböl lincselés lesz akkor megy az olom
2013. júl. 1. 22:43
 48/62 anonim ***** válasza:
70%

Már azért is megéri a Jobbikra szavazni, hogy ledőljön a 2/3-ad, és valamennyire egyenlőek legyenek a pártok. Hidd el, egy erős ellenzék képes visszafogni a Fityiszt.

Meg aztán idő kell, hogy beérjen a Jobbik, és szavazótábora.

2013. júl. 1. 22:57
 49/62 anonim ***** válasza:
62%

51 én sem pesti vagyok. sőt. 260km. igy évtizedente ha feljutok.

közel a szerb határ. oda többet járok. azok vadabbak mint bármelyik roma.

nincs itt semmi önbecsapás. lehet velük éreztetni hogy egyenrangu fél vagy. olyan se_gg hülyék hogy elhiszik. ha tesonak hisz nem piszkál.

itt is a lakosság 35%a roma. éjszakában benne vagyok keményen. de nem volr 1x sem vérig menő harcom. pedig itt minden napos hogy levernek az utcán 200f-ért

2013. júl. 1. 23:01
 50/62 anonim ***** válasza:

nem fog beérni. vitsikére még nem jlent veszélyt.

ha oda kerül a sor akkorelökerülnek plömplöm elödkéröl és a többi tesorol is a kompromitálo adatok.

mint ahogy bajnairol is. mégha az se meg ez se volt igaz..

2013. júl. 1. 23:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!