A jobbik szimpatizánsok miért nem reálisan ítélik meg a következő választások kimenetelét?
"aki nem jobbikos az csak fideszes lehet?
ásd el magad de azonnal :D"
A harmadik lehetőség ,hogy sci-fi rajongó.
kedves 10-es válaszoló te élő példa vagy arra, amit írtam... irreális és fanatikus...amúgy pont emiatt sem fog a jobbik nyerni, mert a szimpatizánsaival azonosítják magát a pártot... ugye-ugye... ha nem azonos veled a véleményem, akkor már fideszes vagyok, mszp-s, vagy cigány vagy zsidó vagy természetesen hazaáruló..ahogy azt egy kis agresszor jobbikostól várhattam...ez a megnyilvánulás mindent elárul.
előbb szavazok a kétfarkú kutyapártra, mint a többi barom politikai szerveződésre...egyébként hozzáteszem, hogy többed magammal én sem szeretném vona gabit miniszterelnöknek látni és valószínűleg legalább 8-12 évig még nem is fogom.. :) nyugodj bele
És , kérdező nem nem fognak nyerni még.
Előbb utóbb radikalizálódni fog Magyarország , beláthatóan 8-10 éven belül ,ha a tendenciák nem változnak.
Nem csak Magyarország radikalizálódik.
Többek között Franciaország éppen így.
A szélsőjobboldali pártok egyenlőre nem jutnak hatalomra ,de eljön még az ő idejük.
15.
Az előbb valami bevándorlós kérdés volt ,de már engem is erre irányít át:D
10-es válaszoló vagyok, már most látatlanba lepontozhatsz, anélkül, hogy elolvasnád a válaszomat. De ha mégis, akkor tessék:
Én pont azért szavazok a Jobbikra, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak nyerni. Viszont ha erős ellenzékként bekerülnek a Parlamentbe, akkor nagyon sok minden az ő döntéseiken fog múlni. Mivel ugye a ballib pártok és a fidesz mindenben egymás ellen szavaz - ha jó egy törvény, ha nem jó - így a mérleg nyelvét a Jobbik fogja eldönteni, hogy melyik irányba billenjen: támogat-e egy adott törvényt, avagy nem. Kétségeim sincsenek afelől, hogy sajnos megint a fidesz fog nyerni, de csak egyszerű többséggel, nem pedig kétharmaddal. Ahhoz pedig, hogy a törvényeiket a lehető legsimábban elfogadják, a legegyszerűbb út az az lenne, ha egy másik, kisebb párttal koalícióra lépne. A Jobbik biztos nem fog velük koalícióra lépni, viszont ha olyan törvénytervezetet hoznak, ami a magyarság érdekeit szolgálja, akkor meg fogják ők is szavazni, ha nem, akkor pedig nem. Hiába kisebbségben lesz, mégis sok minden rajtuk fog múlni. És épp ez benne a lényeg, ezért fogok én rájuk szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!