Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik szimpatizánsok miért...

A jobbik szimpatizánsok miért nem reálisan ítélik meg a következő választások kimenetelét?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, hogy miért hiszik azt, hogy egy radikális "szélsőjobb" párt nyerni fog... Ez absz. nem reális. Miért jó ez az önáltatás nekik ???? De a párt is ezt hangoztatja detto... Mi értelme az önbecsapásnak?
2013. júl. 1. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
65%

"aki nem jobbikos az csak fideszes lehet?

ásd el magad de azonnal :D"

A harmadik lehetőség ,hogy sci-fi rajongó.

2013. júl. 1. 21:22
 12/62 A kérdező kommentje:

kedves 10-es válaszoló te élő példa vagy arra, amit írtam... irreális és fanatikus...amúgy pont emiatt sem fog a jobbik nyerni, mert a szimpatizánsaival azonosítják magát a pártot... ugye-ugye... ha nem azonos veled a véleményem, akkor már fideszes vagyok, mszp-s, vagy cigány vagy zsidó vagy természetesen hazaáruló..ahogy azt egy kis agresszor jobbikostól várhattam...ez a megnyilvánulás mindent elárul.

előbb szavazok a kétfarkú kutyapártra, mint a többi barom politikai szerveződésre...egyébként hozzáteszem, hogy többed magammal én sem szeretném vona gabit miniszterelnöknek látni és valószínűleg legalább 8-12 évig még nem is fogom.. :) nyugodj bele

2013. júl. 1. 21:24
 13/62 anonim ***** válasza:
48%

És , kérdező nem nem fognak nyerni még.

Előbb utóbb radikalizálódni fog Magyarország , beláthatóan 8-10 éven belül ,ha a tendenciák nem változnak.

Nem csak Magyarország radikalizálódik.

Többek között Franciaország éppen így.

A szélsőjobboldali pártok egyenlőre nem jutnak hatalomra ,de eljön még az ő idejük.

2013. júl. 1. 21:25
 14/62 anonim ***** válasza:
9-es nem jó a link, engem erre a kérdésre irányít át: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
2013. júl. 1. 21:27
 15/62 anonim ***** válasza:

15.

Az előbb valami bevándorlós kérdés volt ,de már engem is erre irányít át:D

2013. júl. 1. 21:30
 16/62 anonim ***** válasza:
12%
simán nyerni fog a Jobbik. Ennyi. És kilépünk EU-ból végre. De jóó lesz!
2013. júl. 1. 21:32
 17/62 anonim ***** válasza:
46%

10-es válaszoló vagyok, már most látatlanba lepontozhatsz, anélkül, hogy elolvasnád a válaszomat. De ha mégis, akkor tessék:

Én pont azért szavazok a Jobbikra, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak nyerni. Viszont ha erős ellenzékként bekerülnek a Parlamentbe, akkor nagyon sok minden az ő döntéseiken fog múlni. Mivel ugye a ballib pártok és a fidesz mindenben egymás ellen szavaz - ha jó egy törvény, ha nem jó - így a mérleg nyelvét a Jobbik fogja eldönteni, hogy melyik irányba billenjen: támogat-e egy adott törvényt, avagy nem. Kétségeim sincsenek afelől, hogy sajnos megint a fidesz fog nyerni, de csak egyszerű többséggel, nem pedig kétharmaddal. Ahhoz pedig, hogy a törvényeiket a lehető legsimábban elfogadják, a legegyszerűbb út az az lenne, ha egy másik, kisebb párttal koalícióra lépne. A Jobbik biztos nem fog velük koalícióra lépni, viszont ha olyan törvénytervezetet hoznak, ami a magyarság érdekeit szolgálja, akkor meg fogják ők is szavazni, ha nem, akkor pedig nem. Hiába kisebbségben lesz, mégis sok minden rajtuk fog múlni. És épp ez benne a lényeg, ezért fogok én rájuk szavazni.

2013. júl. 1. 21:33
 18/62 anonim ***** válasza:
93%
A franciákat felhozónak igaza van. Én is így gondolom, egy volt fideszes.
2013. júl. 1. 21:34
 19/62 anonim ***** válasza:
93%
Jobbikos vagyok, de tudom hogy a következő választásokat nem fogja megnyerni a jobbik
2013. júl. 1. 21:34
 20/62 A kérdező kommentje:
na ismét egy fantaszta.. :D medián elég pontosan mér általában ... örülnek ha lesz 13 %-uk az új rendszerben :D
2013. júl. 1. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!