Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik szimpatizánsok miért...

A jobbik szimpatizánsok miért nem reálisan ítélik meg a következő választások kimenetelét?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, hogy miért hiszik azt, hogy egy radikális "szélsőjobb" párt nyerni fog... Ez absz. nem reális. Miért jó ez az önáltatás nekik ???? De a párt is ezt hangoztatja detto... Mi értelme az önbecsapásnak?
2013. júl. 1. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
számomra meg a jobbikosok provokálóak sokszor...ki honnét nézi a dolgokat...az egyetemekkel kapcsolatban csak annyit, hogy a legtöbb évfolyamtársamat vagy nem érdekli a politika vagy baloldali vagy konzervatív, de nem radikális. legalábbis a műszaki pályán ezt találtam jellemzőnek...bölcsészek, jogászok között nyerő lehet a jobbik, de...ezt inkább nem kommentálnám.. szóval ennyit a felmérésekről... viszont a legnagyobb szavazói bázis a nyugdíjas és ott elhihetitek , alig van jobbikos... ez viszont szerintem tény...és ezt a fiatalok még jó sokáig nem tudják megváltoztatni, tehát a választásokat a nyugdíjasok fogják eldönteni még jódarabig
2013. júl. 1. 22:06
 32/62 anonim ***** válasza:
39%
A NEVÜKBEN IS BENNE VAN!! JOBBIK AZ A JOBBIK FIDESZ=ROSSZABBIK, NE LEGYÜNK MÁR HÜLYÉK EMBEREK A DOLGOKAT NEM HIÁBA ÍGY NEVEZTÉK EL!!!!
2013. júl. 1. 22:09
 33/62 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező:

ÉS? WHO CARES?

2013. júl. 1. 22:11
 34/62 A kérdező kommentje:
31-es te nem tudod felfogni, hogy a legnagyobb szavzóbázis a (nyugdíjasok) nem fognak a jobbik kedvéért radikalizálódni, pláne, hogy a többségnek köze volt a II. vh-hoz közvezve vagy közvetlenül. és azt sem bírod felfogni, hogy ezek az emberek az m1-et, az m2 médiumokat nézik..no meg az rtl-t...de ha itt tartunk azt sem tudod felfogni, hogy a jobbik nem az igazi fehérgallérosok pártja...és nem is a nagycsaládosoké.... max azoké, akik valami közbiztonság zéró helyen nőttek fel vagy esetleg rossz körülmények között. bocs, de én nem ilyen vagyok és sztm sokan nem!
2013. júl. 1. 22:12
 35/62 anonim ***** válasza:
56%
Senkit se érdekel mit gondolnak a komcsi nyugdíjasok. Azoknak már meglett mosva az agyuk a komcsi időbeli kamu jóléttel. Menthetetlen a többsége.
2013. júl. 1. 22:12
 36/62 A kérdező kommentje:
de túllátok, az mszp-n, a fidszen, az együtt a 2014-en, dk-n és a jobbikon is.. egyik sem jobboldali párt... ezért szavazok az örök élet ingyen sörre te kis te..... :D
2013. júl. 1. 22:15
 37/62 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként kérdező: Te mit akarsz? Mit csináljunk? Szavazzunk a 3 komcsi párt közül az egyikre? Én nem adom a huszonvalahány éve forgó szarhoz a nevemet. Jobbik nagyon jó lesz ellenzéknek addig is, amíg nincs jobb. Ez a lényeg.
2013. júl. 1. 22:16
 38/62 anonim ***** válasza:
22%
nem ö dönti el. azzal az 1 szavazattal mindig rúg egyet a jobbik létráján hogy lejjebb csússzon... és ez így van jól
 39/62 anonim ***** válasza:
80%

A jövő bizonytalan nem tudni semmit !

Egy EZO TV-s jós.

40/62 A kérdező kommentje:
NEM VITÁZOM VELED 59%-OS.. A LÉNYEG, HOGY A KIS PÁRTOD MÉG JÓ SOKÁIG NEM FOG GYŐZNI...VAGYIS AZT GONDOLOM, HOGY AZ ÚJ VÁLASZTÁSI RENDSZERBEN: SOHASEM. :)) Nem véletlenül találta ezt ki a kis törpe.. :D Végre valami hasznos dolog a sok haszontalan hü@@esége között.
2013. júl. 1. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!