Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik szimpatizánsok miért...

A jobbik szimpatizánsok miért nem reálisan ítélik meg a következő választások kimenetelét?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, hogy miért hiszik azt, hogy egy radikális "szélsőjobb" párt nyerni fog... Ez absz. nem reális. Miért jó ez az önáltatás nekik ???? De a párt is ezt hangoztatja detto... Mi értelme az önbecsapásnak?
2013. júl. 1. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
10-es nem azért pontozlak le, amit írsz, hanem ahogyan írod... sajnos én akármilyen jobbikossal találkoztam eddig, ha nem volt egy a véleményünk, rögtön jött a támadás...amit te is ellőttél... zsidó, cigány, hazaáruló, más párt szimpatizánsa.... EZ NEKEM K@@@@RA NEM TETSZIK! BOCS.. ha ezen sok szimpatizáns változtatna, talán a pártot sem úgy ítélnék meg, ahogyan most
2013. júl. 1. 21:40
 22/62 anonim ***** válasza:
77%
A Mediánról, Századvégről, meg az összes többi manipulált felmérésről annyit, hogy mikor engem megkérdeztek, hogy kire szavazok, persze, hogy én is a Fideszt mondtam. Aztán közben meg a l*faszt :D Csak nem vagyok hülye, hogy esetleg emiatt veszítsem el az állásom vagy akármi. Úgyhogy lesznek még itt meglepetések.
2013. júl. 1. 21:40
 23/62 A kérdező kommentje:
a mediánról annyit, hogy elég pontos méréseket végez 3-4% eltérés max.. 2010-es választások előtt jobbikra 17 %-ot adott..és kb ennyi is lett.... az előzőekben hasonlóképpen pontosan mért...nézz utána, meglepődsz...én nekik hiszek.. az új választási rendszerben a jobbikank 15 %-nál nem lehet több, mert egyéniben nem erősek, az országos lista meg innentől semmit nem ér... az mszp sztm megint a 2. erő lesz a fidesz után
2013. júl. 1. 21:43
 24/62 A kérdező kommentje:
vagyis ismét...ahogy 2010-ben (ennek nem örülök)
2013. júl. 1. 21:45
 25/62 anonim ***** válasza:
83%
10-es válaszoló vagyok ismét. Én 2006-ban szavazhattam először, és bevallom, hogy az MSZP-re szavaztam. Szégyen vagy nem szégyen, Gyurcsány átb*szott minket, mint sz*rt a palánkon, én meg hittem neki. Lényegében akkor is valójában Orbán ellen szavaztam, mert az az ürge sosem volt nekem szimpatikus. Mindig is látszott rajta, hogy egy pszichopata. Aztán jött a nagy csalódás az MSZP-kormányban, és amikor megjelent a Jobbik, akkor őket ítéltem meg úgy, hogy talán van még bennük remény. Ebből is láthatod, hogy nem vagyok egy fanatista, mert ha netán egyszer bennük is csalódni fogok, akkor biztos, hogy többet nem fogok rájuk szavazni, de egyelőre még nem játszották el a bizalmamat. Az tény, hogy a párt még túl fiatal a kormányzáshoz, viszont, mint mondtam, szükség lenne rájuk erős ellenzékként.
2013. júl. 1. 21:47
 26/62 anonim ***** válasza:
100%

az a baj hogy a 4 év kevés ahhoz hogy mutassanak valami jót. ahhoz viszont túl sok hogy minden velük egyet nem értőt belelöjenek a Dunába vagy vagonokba rakják.

meg hogy maguk ellen (ezzel együtt az ország ellen is) hrgeljék az egész világot..

Ez a baj a jobbikkal.. hogy nagyon hazárd játék lenne nekik esélyt adni. tul radikálisak. pláne ugy hogy besza behu novák elöd munkásságát 8-10 éve ismerem. és volt szerencsém hozzá. és még egy akkora sárgalapos nincs töb ba földön . Hitler tanuló volt hozzá képest

2013. júl. 1. 21:52
 27/62 anonim ***** válasza:
64%

A Jobbikosok többsége nem meri megmondani ,hogy Jobbikos.

Ez nem vicc:)

Itt az egyetemen is csak egymás között beszéljük meg ezeket.

Itt vannak a liberálisok , na velük szoktam jókat vitatkozni.

Ők , hogy is mondjam ,olyan provokálóak.

Ők jónak mondható, ha nem is olyan gazdag környékről származnak.

Tipikus pesti szoclibek:)

Itt a Jobbikosok olyan csendesek és általában rossz környékről származnak ,illetve tapasztaltak egy s mást az eltérő kultúráról meg az élettől.

Én sem vallanám be a közvélemény kutatónak a pártállásomat azért mert

1.Ez magánügy

2.Felhasználhatják ellenem valamikor ezt az adatot

2013. júl. 1. 21:52
 28/62 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom, hogy szerintem csak vágyálom az, hogy radikalizálódni fog az ország.... ezt a dobókockát csak addig lehet rázni, amíg ki nem jut az unió a válságból. ez mo. teljesítményére is hatással van. onnantól, ha ez a negatív hatás mérséklődik, nem lesz itt semmi radikalizálódás. kifelé megyünk a válságból...még a jobbikos kollégám is ezt mondta, pedig ő is igazi fantaszta....
2013. júl. 1. 21:53
 29/62 rémuralom ***** válasza:

"mikor engem megkérdeztek, hogy kire szavazok, persze, hogy én is a Fideszt mondtam. Aztán közben meg a l*faszt :D"

Benne vagy a hibahatárban, ne legyél olyan nagyra azzal, hogy eltérítetted egy közvélemény-kutatás eredményét, mert egy fecske nem csinál nyarat. Ettől függetlenül persze a statisztika tévedhet, hibahatárnál nagyobbat is, és attól az még nem biztos, hogy manipuláció miatt van. Különösen, hogy nem tisztán listás rendszerben nehéz belőni a mandátumarányokat, és minél messzebb van a rendszer a tisztán listástól, annál nehezebb. Szavazatarányokat lehet megtippelni, viszont ahhoz, hogy ezekből korrekt módon meg lehessen tippelni a mandátumokat, ahhoz nem országosan kéne 1000 embert megkérdezni, hanem mondjuk választókörzetenként 4-500-at.

2013. júl. 1. 22:02
 30/62 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező nem tudja felfogni, hogy egy párt a szavazatoktól lesz esélyes. Ha senki se szavaz egy adott pártra még "kis" korában, akkor sose lesz nagy.

Világtalan vagy, vagy világtalan? Realitás az, hogy most nem fog nyerni, viszont ahogy telik az idő, annál esélyesebb lehet. Mint írtam korábban, a fidesz vagy az mszp se egyből kapta meg a döntő mennyiségű szavazatot. Ha ezt te nem tudod felérni ésszel, akkor ne kérdezz hülyeségeket. Tetszik vagy nem. Te is csak hátráltatod az országot, mert nem látsz túl a 3 komcsi párton. (igen, a fidesz is az, attól még, hogy jobb oldalinak hirdeti magát)

2013. júl. 1. 22:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!