A jobbik szimpatizánsok miért nem reálisan ítélik meg a következő választások kimenetelét?
az a baj hogy a 4 év kevés ahhoz hogy mutassanak valami jót. ahhoz viszont túl sok hogy minden velük egyet nem értőt belelöjenek a Dunába vagy vagonokba rakják.
meg hogy maguk ellen (ezzel együtt az ország ellen is) hrgeljék az egész világot..
Ez a baj a jobbikkal.. hogy nagyon hazárd játék lenne nekik esélyt adni. tul radikálisak. pláne ugy hogy besza behu novák elöd munkásságát 8-10 éve ismerem. és volt szerencsém hozzá. és még egy akkora sárgalapos nincs töb ba földön . Hitler tanuló volt hozzá képest
A Jobbikosok többsége nem meri megmondani ,hogy Jobbikos.
Ez nem vicc:)
Itt az egyetemen is csak egymás között beszéljük meg ezeket.
Itt vannak a liberálisok , na velük szoktam jókat vitatkozni.
Ők , hogy is mondjam ,olyan provokálóak.
Ők jónak mondható, ha nem is olyan gazdag környékről származnak.
Tipikus pesti szoclibek:)
Itt a Jobbikosok olyan csendesek és általában rossz környékről származnak ,illetve tapasztaltak egy s mást az eltérő kultúráról meg az élettől.
Én sem vallanám be a közvélemény kutatónak a pártállásomat azért mert
1.Ez magánügy
2.Felhasználhatják ellenem valamikor ezt az adatot
"mikor engem megkérdeztek, hogy kire szavazok, persze, hogy én is a Fideszt mondtam. Aztán közben meg a l*faszt :D"
Benne vagy a hibahatárban, ne legyél olyan nagyra azzal, hogy eltérítetted egy közvélemény-kutatás eredményét, mert egy fecske nem csinál nyarat. Ettől függetlenül persze a statisztika tévedhet, hibahatárnál nagyobbat is, és attól az még nem biztos, hogy manipuláció miatt van. Különösen, hogy nem tisztán listás rendszerben nehéz belőni a mandátumarányokat, és minél messzebb van a rendszer a tisztán listástól, annál nehezebb. Szavazatarányokat lehet megtippelni, viszont ahhoz, hogy ezekből korrekt módon meg lehessen tippelni a mandátumokat, ahhoz nem országosan kéne 1000 embert megkérdezni, hanem mondjuk választókörzetenként 4-500-at.
A kérdező nem tudja felfogni, hogy egy párt a szavazatoktól lesz esélyes. Ha senki se szavaz egy adott pártra még "kis" korában, akkor sose lesz nagy.
Világtalan vagy, vagy világtalan? Realitás az, hogy most nem fog nyerni, viszont ahogy telik az idő, annál esélyesebb lehet. Mint írtam korábban, a fidesz vagy az mszp se egyből kapta meg a döntő mennyiségű szavazatot. Ha ezt te nem tudod felérni ésszel, akkor ne kérdezz hülyeségeket. Tetszik vagy nem. Te is csak hátráltatod az országot, mert nem látsz túl a 3 komcsi párton. (igen, a fidesz is az, attól még, hogy jobb oldalinak hirdeti magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!