Mit monda a Jobbikról Krassó György, ha élne?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 20:03
1/11 anonim válasza:
A stílusukat elítélné, az elkötelezettségüket nem.
2/11 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek!
2009. okt. 14. 20:51
3/11 anonim válasza:
Nem mondana semmit, hanem benyakalna egy fél üveg vodkát, hogy megnyugodjon. Jobbik és Krassó egy lapon említve???
4/11 A kérdező kommentje:
Miért is?
2009. okt. 14. 21:21
5/11 anonim válasza:
Kb.: "Mit mondana Deák Ferenc Győzikértől, ha élne? Mit mondana Széchenyi István Kiszel Tündéről, ha élne?"
6/11 anonim válasza:
Ez egy teljesen értelmetlen és buta kérdés. Mivel megkérdezni már nem tudjuk ezért felesleges még találgatni. Mindenki csak a saját véleményét fogja leírni.
Úgy véleményt mondani hogy közben valaki más nevében beszélünk pedig nem túl szerencsés mág ha az illető halott is.
7/11 anonim válasza:
Tudjuk-tudjuk. Krassó Gyuri emlékét _csak_ a szadeszosok meg a tarisznyáshippi szociológusok ápolhatják. :)
Amúgy győzikét/kiszeltündét és hasonló állatfajtákat a Jobbikkal egy lapon említeni már önmagában is megmosolyogtató.
8/11 anonim válasza:
tegnap 21:44
Azt nem tudom, Széchenyi mit gondolna Kiszel Tündéről, de azt a Showder klub óta igen, hogy Tünci szerint Széchenyi férfiasabb, mint Bajnai:D
9/11 anonim válasza:
Szerintem Krassó visszamenne külföldre, mert nem lenne képes elviselni ezt a tesze-tosza 20 évet.Lehet, hogy kétszeresen halna meg, mert az olyan láng-lelkű embereknek, mint ő volt ez a dagonyázás és a ténylegesen demokratának ( aki nem csak úgy viselkedik, de magánemberként is úgy él )a jelenlegi postfeudáslis " játszunk demokráciácskát " társadalmi berendezkedés egyenlő a csendes kínhalállal.
10/11 anonim válasza:
Bocs, elírtam: posztfeudális !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!