Hogyan es mikell ahhoz hogy valaki kepviselo vagy polgarmester legyen kell ehhez valami vegzedseg is?
Koszönom,hogy idöt szánt rám!
Elolvastam végig,megis értettem!
Hát igazábol nem vagyok még tul nagy posztra a politikában,nekem elég lenne bármilyen,ez még csak egy cél az életemben.Amugy a Örulnék ha lehetnék miniszter vagy csak egy egyszerü képviselö,vagy polgármester,nekem is az a vágyam gyereként mint a többi politikusnak''Jot tenni a nepnek''csak,hogy én velük szemben komolyan gondolom...!
No, mindenesetre a szándék jó, de azért van még mit dolgozni az ügyön, és ne feledd "Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl!"
habár én a sorrendet kicsit megfordítanám és azt mondanám:
Gyarapítsd a tudásodat, a tapasztalatodat, a műveltségedet és a kapcsolataidat, hogy aztán
Maradandót alkothass azért hogy a jövőre pozitívan hassál!
szívből kívánom hogy a fellángolás és az ötlet gyümölcsöző jövőnek gyökereit eressze.
Magamot azért tisztelem a legjobban mert nem szeretek kis dolgokal játszani,és könyü dolgot nem szeretek célnak ki tüzni.Ez a cél amit most akarok ezt nehéz elérni de remélem ahogy jönek,telnek az évek szerzek kapcsolatokat,és
lehetöségeket evvel kapcsolatban...
Hát kaptam sok negativ hozászolást de ezekre nem is figyelek,mer akkor nem lesz idö a jövöre koncentrálni!
Sokan a rosz helyesirásomat kritizáljak,de ahelyet,hogy kritizálnak valakit inkább biztatnák,vagy a saját dolgokra koncentrálnának,de inkább fognak enni,inni a gép elött nap mint nap és böngésznek!
Hát nem emlékszek hol vagy merre halotam ezt az idézetet
de igazság van benne csak akarat kell hozzá,Igy szolt valahogyan''Ne merj nagyot álmodni''Igaz,hogy nem nagy valami hoszu mondat,de azt megérteti veled amit egy nagyobb is!
Magamot (MAGAMAT) azért tisztelem a legjobban (,) mert nem szeretek kis dolgokal (DOLGOKKAL) játszani,és könyü (KÖNNYŰ) dolgot nem szeretek célnak ki tüzni (KITŰZNI).Ez a cél amit most akarok ezt nehéz elérni de remélem (,) ahogy jönek (JÖNNEK),telnek az évek szerzek kapcsolatokat,és
lehetöségeket (LEHETŐSÉGEKET) evvel (EZZEL) kapcsolatban...
Hát (,) kaptam sok negativ (NEGATÍV) hozászolást (HOZZÁSZÓLÁST) (,) de ezekre nem is figyelek,mer (MERT) akkor nem lesz idö (IDŐ) a jövöre (JÖVŐRE) koncentrálni!
Sokan a rosz (ROSSZ) helyesirásomat (HELYESÍRÁSOMAT) kritizáljak (KRITIZÁLJÁK),de ahelyet (AHELYETT),hogy kritizálnak valakit inkább biztatnák,vagy a saját dolgokra (DOLGAIKRA) koncentrálnának,de inkább fognak enni,inni a gép elött (ELŐTT) nap mint nap és böngésznek!
Hát nem emlékszek (EMLÉKSZEM) hol vagy merre halotam (HALLOTTAM) ezt az idézetet
de igazság van benne csak akarat kell hozzá, Igy szolt (SZÓLT) valahogyan''Ne merj nagyot álmodni''Igaz,hogy nem nagy valami hoszu (HOSSZÚ) mondat,de azt megérteti veled amit egy nagyobb is!
A három utolsó mondatnak semmi értelme sincs, teljsesn magyartalanok... És akkor a szóközöket, vesszőhibákat még nem is néztem.
Kérdező, ha 13 éves korodban nem fogadod el a kritikákat, milyen politikus lesz belőled? Olvass NAGYON SOKAT, egyelőre ez lenne a dolgod, ha valamit el akarsz érni az életben.
Ez a kritika pedig NEM rosszindulatból született. Csupán demonstráció akar lenni!
No látod!
Te meg mindennek ellenére sorban elköveted ugyanazokat az íráshibákat. Ez azt jelenti, hogy konok vagy, és kitartó. Vagyis lehetsz politikus. Az írást pedig majd meg fogod tanulni. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!