Ti ilyen helyzetben melyik polgármester jelöltre szavaztatok volna? A párt a fontosabb, vagy a személy?
Szóval, leírom a helyzetemet, pártok neve nélkül. Tudom, hogy nem mostanában volt választás, de kíváncsi vagyok.
3 párt indított jelöltet.
1. párt - szimpatikus, az országgyűlésben végzett munkájuk tetszik, kormányzó pártnak biztosan rájuk szavaznék
2. párt, nem annyira tetszik a munkájuk, de még mindig jobb mint a 3. párt
3. párt - soha nem szavaznám meg hogy ők vezessék az országot, mindent utálok ami tőlük van
viszont a jelölteknél meg pont fordított a sorrend. a 3. (általam utált) párt jelöltje nagyon szimpatikus, a munkásságával meg vagyunk elégedve, rá mernénk bízni a város vezetését
a 2. párt jelöltje annyira nem szimpatikus, nem szavaznék rá, de még mindig sokkal jobb mint az 1. párt jelöltje
az 1. párt jelöltje egy sóher, bár nem bizonyított, de valószínűleg piszkos dolgokban is benne van a keze, és nagyon nem akarom hogy ő legyen a város vezetője.
Szóval az általam utált párt jelöltje nagyon szimpatikus, az általam kedvelt párt jelöltje pedig nagyon rossz (szerintem). ti ilyenkor mire szavaznátok?
még annyi kiegészítést tennék, a pártokról mi is annyit tudunk amennyit az országgyűlésben látunk, úgyhogy a helyi munkásságukat egyiknek sem ismerjük, viszont mivel kicsi város, a jelölteket majdhogynem személyesen, de legalábbis nem csak politikai, hanem emberi oldalukról is ismerjük
A 3. emberre (és az utált pártra)
Nálunk is fideszes a polgármester,magát a fideszt enyhén fogalmazva nem szeretjük,de a polgármesternél jobb nem lehetne,annyi mindent tesz a faluért.
Teszek rá magasról hogy melyik párt tagja,amig így csinálja.
Itt azt a kérdést tedd fel magadtól, melyikbe van nagyobb beleszólásotok!
Az, hogy ki lesz a helyi polgármester, jórészt rajtatok múlik!
Az viszont, hogy ki fogja kormányozni az országot, már sokkal kisebb mértékben!
Hiába szavaztok a kedvelt pártotokra, nem biztos, hogy ők fognak nyerni!
A polgármesteretek viszont nagy valószínűséggel igen!
Ezért egyértelműen rá szavaznék!
én is így gondoltam, de olyan is történhet, és történt is már, hogy az embernek jó elképzelése volt, de nem merte megtenni a párt miatt, vagy csak simán kapta felülről az utasításokat, hogy mit kell csinálni... de végülis így átgondolva, még mindig jobb, minthogy a jó párt szar embere legyen, mert akkor még a pártot is megutáltatja, ha úgy viselkedik..
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!