Miért van az, hogy az Együtt2014-nek (ami csak fél éve van és csak pár hónapja alakult kormánnyá) sokkal nagyobb a népszerűsége, mint a DK-nak vagy az LMP-nek, amik már régebb óta vannak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 14:55
1/7 Andizsuzsi válasza:
"csak pár hónapja alakult kormánnyá"
Mit tudsz, amit mi nem?
2/7 anonim válasza:
Mert jó a marketingje.
Egyes emberek köztudatában Bajnai valamiféle megváltóként van jelen.
3/7 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, a kormányt véletlenül félreírtam, pártot akartam írni! (Mégegyszer bocsi!) XD
2013. máj. 14. 15:26
4/7 anonim válasza:
Mert Gordonka nem volt elég ideig kormányon ahhoz, h az emberek felismerjék, h ő se különb a többinél semmivel.
5/7 anonim válasza:
Mi az, hogy "kormánnyá alakult"????????????????????????
ISTEN MENTS!
Nagyon képben lehetsz...
6/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak, plusz még annyi, hogy amerikából meg izraelből nyomatják beléjük a pénzt és a csapból is ők folynak. Nem gyanús, hogy pl míg a Jobbik bent van a Parlamentben, semmit nem adnak róluk le, bezzeg gordiék sehol nincsenek, mégis mindenütt a mocsok pofájába botlik az ember?
7/7 A kérdező kommentje:
4-es! Nem olvastad, hogy véletlenül összecseréltem a szavakat??? -.-
2013. máj. 15. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!