Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miből gondolja Bajnai, hogy a...

Miből gondolja Bajnai, hogy a magyar választókat érdekli az ő (vagy bárki más) szakértők által összeállított programja?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 23:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%
Bajnai anno csak átmeneti miniszterelnöki megbizatást vállalt el, kimondta hogy nem akar miniszterelnök lenni. Majd ennek fényében egy év alatt porig rombolta a gazdaságot, hiszen neki ebből már baja nem lehet. De most már rájött, hogy mégis kényelmes szék a miniszterelnöki, csak hát rombolásból levizsgázott, így nyugodt szívvel állíthatom, esélytelen hogy még egyszer valaha miniszterelnök legyen. A programja megvalósíthatatlan, s az IMF csatlósa akar lenni. Már megmutatta hogy csak ehhez ért.
2013. ápr. 25. 10:06
 22/29 anonim ***** válasza:
43%

#13!

Én azért mondanám hogy a Fidesz jó nekem (szubjektív ugye) mert mikor 1998-ban ők kerültek kormányra, 4 év alatt a kórházi bérem több mint a háromszorosára nőtt!!! Megválasztásukig az alapbérem nem érte el a húszezer forintot, 2002-ben már kereken 60 ezer volt. Műszakpótlékokkal, ágy melletti pótlékkal többet kaptam kézbe, mint a bruttó alapbérem. (kb 62-65 ezer magasságában).

Azóta az ápolók mindennel együtt hazavisznek 85 ezret, holott eltelt 11 év! Ez a lényeg, nem a maszlag! A Fidesz valamennyire enyhítette a hézagot, de 8 év pusztítását 3 év alatt nem lehet megoldani.

Nem érdekel, hogy ki mit mond, hogy mi miért történik, mert én abból a pénzből veszem a családomnak az ennivalót, amit megkapok! Dumáért nem adnak kenyeret! Én most azt mondom Fidesz nélkül most éppen annyit keresnének az emberek, mint 12 éve!

Ez egy szerintem nagyon konkrét érv, ami egyértelműen megtámadhatatlan!

2013. ápr. 25. 10:15
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

Tudjátok, a baj ott van, hogy a magyarság mély altatásban, teljes hipnózisban vegetál az évtizedek alatt ránk erőltetett hazugságok súlya alatt. Sajnos ezt olyan érdekkörök teszik, akik gazdasági erőfölényüket kihasználva rátelepednek a könnyen befolyásolható "emberekre", akiket pozícióba helyezve istenítenek és végrehajtóikat, akik hajlandóak behódolni nekik, komoly anyagi haszon reményében, aláásva a nemzet érdekeit, pedig kiemelik. A törvényeket, rendeleteket maguknak hozzák és csatlósaik segítségével fenntartják a "rend"-et, így az elnyomottaknak és megtévesztetteknek még csak véletlenül fordul meg az agyában az, hogy a nagy TERV-et valaki is kétségbe vonja, avagy megvétózza. Igaz ez mindegyik parlamenti és parlamenten kívüli pártra. A folyamatos, MINDEN FELELŐSSÉGTŐL MENTES ígérgetések és lenyúlások, törvény adta joga minden mocskos hazaárulónak. A pártokrácia "jótékony" hatása szüleinket, kortársainkat, gyerekeinket, sőt ha nem történik komolyabb igazságalapon történő változás, akkor az unokáinkat is sújtani fogja.

Búcsúzóul olvassátok el Csokonai Vitéz Mihály egy versének rövid szösszenetét és értelmezzétek a hatalomvágyók és birtokosaik oldaláról, így megértetitek, ha képesek vagytok felfogni a mondanivalóját, hogy mi történik valójában a választások előtt és után:

"Főldiekkel játszó

Égi tűnemény,

Istenségnek látszó

Csalfa, vak Remény!

Kit teremt magának

A boldogtalan,

S mint védangyalának,

Bókol úntalan.

Síma száddal mit kecsegtetsz?

Mért nevetsz felém?

Kétes kedvet mért csepegtetsz

Még most is belém?

Csak maradj magadnak!

Biztatóm valál;

Hittem szép szavadnak:

Mégis megcsalál...."

2013. ápr. 25. 14:28
 24/29 anonim ***** válasza:
11%
Mert egy agymosott, klónozott barom...
2013. ápr. 25. 19:05
 25/29 anonim ***** válasza:
Én azért imádom a bajnait,-a gennyes pr.jával együtt,mert annyi családot tönkretett a a cégének liba át nem vevő programjával !
2013. ápr. 26. 06:44
 26/29 anonim válasza:
0%
Ki mondta, hogy Bajnainak nincs programja? Hiszen elmondta már többször. Az a programja, hogy leváltsa az Orbán kormányt, és mint ahogy már valaki írta, hogy IMF hitellel ismét kiszolgáltassa Magyarországot. Ez az ő legfőbb feladata, a többi meg nem számít egyeseknek. Most ismét lenne mit tönkretenni, és neki ez a lételeme.
2013. ápr. 26. 07:52
 27/29 anonim válasza:

Remélem már nincs olyan ember az országban, aki még elhiszi, hogy mi választunk kormánypártot. Vagy van???

Nem ezen kellene marakodni. Tök mindegy hogy kit látunk kormányon, nem Ő irányít.

Önfenntartás, összefogás, gyűlölet helyett szeretet.

Addig amíg megosztható ez az ország, semmi sem fog változni.

2013. ápr. 26. 11:16
 28/29 anonim ***** válasza:
25%
Mert egy hatalom éhes, hazaáruló, idióta! Már volt lehetősége, de elpuskázta és nem akárhogyan!
2013. ápr. 27. 20:42
 29/29 anonim ***** válasza:
sok a birka magyarországon, őket szerintem érdekli, de hát azon kívül nem hiszem, hogy mást érdekelne...
2014. febr. 11. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!