Tényleg ilyen nép lenne a magyar? Vagy nemsokára eljön a megváltás? (Bajnai személyében)
Mikor is lesznek újra a választások?Imént olvastam egy cikket arról hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök újra visszatérne a politikai életbe..ez mennyire valós?
A fórumozók nagy többsége már szinte megváltóként várja vissza,anno meg minden mszp-s tag a halálba volt küldve...
mostmár könnyű visszavárni sztem.
Néha az az érzésem és sztem van benne valami:
a magyar egyértelműen birka nép,csak mennek előre az orruknál fogva aztán csodálkoznak ha szarba kerülnek!
Ti mit gondoltok a hírről?
crem0001 válasza:
Neki a halál megváltás lenne, igaz szenvedés a minimálbér!
"külföldi egyetem vendégelőadója"
ezt Bajnai is megcáfolta, mert nem egyetemeken oktat, hanem banki továbbképzésekben
Lehet, én erre a rövid cikkre emlékeztem, azért írtam, most még egyszer megnéztem, de nem írja, hogy milyen rendezvényeken.
Az egyéb leírtakat továbbra is fenntartom.
"A fórumozók nagy többsége már szinte megváltóként várja vissza,anno meg minden mszp-s tag a halálba volt küldve... "
Soha nem volt tagja az MSZP-nek, csak valaki közülük egyszer egy szakértők kért fel kormányfőnek.
"Profi közgazdász"
Úgy érted profi menedzser valamint csőd- és felszámolóbiztos? Attól, hogy a Corvinuson végzett még nem közgazdász. Egyébként nem is fontos, hogy közgazdász legyen a kormányfő, a lényeg az lenne, hogy ha már valamihez nem ért, hallgasson azokra, akik értenek hozzá.
"a magyar egyértelműen birka nép,csak mennek előre az orruknál fogva aztán csodálkoznak ha szarba kerülnek!"
Ezt OV újraválasztásáról is elmondhatjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!