Szerintetek ez nem magyar ellenes?
Ergerberger Zsidberger képe
(Azért múltidőben, mert elszállt a winyóm.) Ha ez viszont így van, akkor a fenti 2 autó is civilnek álcázott ÁVH-s járgány lehet. Vagyis a mi elvtársi és fajtársi ÁVH-n valóban nagy gondossággal ügyel ránk, határidős ügyleteinkre és honfoglalásunkra! Egyértelmű hátrány viszont, hogy CSAK 999 db. JEW-fajrendszámú járgány róhatja az utakat, ami már önmagában is náczizmus! Ugyanis minden sarokra, minden náczi mellé kéne állítani egyet!
ez egy komment az oldalról,hol akarnak honfoglalást?
"Vagyis a mi elvtársi és fajtársi ÁVH-n valóban nagy gondossággal ügyel ránk, határidős ügyleteinkre és honfoglalásunkra! Egyértelmű hátrány viszont, hogy CSAK 999 db. JEW-fajrendszámú járgány róhatja az utakat, ami már önmagában is náczizmus! Ugyanis minden sarokra, minden náczi mellé kéne állítani egyet!"
Nézd, én is nemzeti érzelmű vagyok, de ez hülyeség, vagy valaki így próbált meg vicceskedni. Ne vedd komolyan.
még egy komment,macstappancsok éke képe
Remélem nem várja el senki, hogy én, Macstappancsok éke kimozduljak az utcára holmi autókat fényképezgetni. Javaslom, a felhívást is változtassuk meg arra, hogy a romák fényképezzenek. Nehogy már mi, zsidók végezzük a piszkos munkát. Pont ezért tartjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!