Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ez nem magyar...

Szerintetek ez nem magyar ellenes?

Figyelt kérdés
[link] ez nekem zsidó kommunista oldalnak tűnik én nem vagyok jobbikos de ez magyar ellenes és pedig ők "nem rasszisták"
2012. jan. 17. 10:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és nem csak magyar ellenes hanem német, nézzétek meg a liken a kommenteket még így is pénzt akarnak keresni
2012. jan. 17. 10:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez de.
2012. jan. 17. 10:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Ergerberger Zsidberger képe

(Azért múltidőben, mert elszállt a winyóm.) Ha ez viszont így van, akkor a fenti 2 autó is civilnek álcázott ÁVH-s járgány lehet. Vagyis a mi elvtársi és fajtársi ÁVH-n valóban nagy gondossággal ügyel ránk, határidős ügyleteinkre és honfoglalásunkra! Egyértelmű hátrány viszont, hogy CSAK 999 db. JEW-fajrendszámú járgány róhatja az utakat, ami már önmagában is náczizmus! Ugyanis minden sarokra, minden náczi mellé kéne állítani egyet!

ez egy komment az oldalról,hol akarnak honfoglalást?

2012. jan. 17. 10:24
 4/12 Antimod ***** válasza:

"Vagyis a mi elvtársi és fajtársi ÁVH-n valóban nagy gondossággal ügyel ránk, határidős ügyleteinkre és honfoglalásunkra! Egyértelmű hátrány viszont, hogy CSAK 999 db. JEW-fajrendszámú járgány róhatja az utakat, ami már önmagában is náczizmus! Ugyanis minden sarokra, minden náczi mellé kéne állítani egyet!"

Nézd, én is nemzeti érzelmű vagyok, de ez hülyeség, vagy valaki így próbált meg vicceskedni. Ne vedd komolyan.

2012. jan. 17. 10:27
 5/12 A kérdező kommentje:

még egy komment,macstappancsok éke képe

Remélem nem várja el senki, hogy én, Macstappancsok éke kimozduljak az utcára holmi autókat fényképezgetni. Javaslom, a felhívást is változtassuk meg arra, hogy a romák fényképezzenek. Nehogy már mi, zsidók végezzük a piszkos munkát. Pont ezért tartjuk őket.

2012. jan. 17. 10:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ezen az oldalon mi az a kárpótlási statisztika? mert ha ez pénzben van...
2012. jan. 17. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
A naczivadasz egy viccoldal, olyan mint a hírcsárda. De idegeskedj rajta nyugodtan :D
2012. jan. 17. 10:37
 8/12 A kérdező kommentje:
hát ha vicc oldal akkor is idegesít ezeknek az is náci magyar aki ős magyar kultúráról beszél
2012. jan. 17. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél be nyugtatót :)
2012. jan. 17. 10:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Úristen kérdező, ha nem vetted volna észre, ez az oldal az antifasiszták kifigurázása. Valószínűleg a szerkesztők is elég jobboldaliak.
2012. jan. 17. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!