Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ilyen nép lenne a...

Tényleg ilyen nép lenne a magyar? Vagy nemsokára eljön a megváltás? (Bajnai személyében)

Figyelt kérdés

Mikor is lesznek újra a választások?Imént olvastam egy cikket arról hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök újra visszatérne a politikai életbe..ez mennyire valós?

A fórumozók nagy többsége már szinte megváltóként várja vissza,anno meg minden mszp-s tag a halálba volt küldve...

mostmár könnyű visszavárni sztem.

Néha az az érzésem és sztem van benne valami:

a magyar egyértelműen birka nép,csak mennek előre az orruknál fogva aztán csodálkoznak ha szarba kerülnek!

Ti mit gondoltok a hírről?

[link]

2012. jan. 17. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ennyi ütődőtett. Az államcsőd elkerülhetetlen, mert Bajnai hitel csapdába juttatott minket 2008-ban. Idén Kell elkezdenünk törleszteni azt. Amennyiben újabb hitelt veszünk fel ugyan ez lesz a helyzet csak még magasabb kamattal. Sajnos Vona Gábornak és csapatának igaza van. Itt egy megoldás van vagy elérni azt, hogy az IMF elengedjen a hitelünkből jelentős összeget vagy meg kell tagadni ezen hitelek további törlesztését. Ennek az-az oka, hogy nincs miből fizetnünk. Azonban a többi párt már annyira el van kötelezve ezen Nyugati erők felé kiktől a kampány pénzeiket kapták, hogy ezt nem merik meglépni. Így vagy a Jobbik Vona kormány kerül hatalomra rövid időn belül vagy az államcsőd jön. Kérdés az: meddig fogják húzni?

1.Átpattog ez a labda a bajnaiékra?

2. Marad vagy vissza kerül majd orbánékhoz?

3. A Jobbik megoldja? IMf kénytelen lenne engedni egy olyan koncepció esetén, ha azt mondjuk, hogy nem fizetünk. Ez bár bebizonyosodott Argentínában, Izlandon és világszerte további 12 országban.

Lehet választani a lehetőségek közül.

2012. jan. 18. 01:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Huh utolsó nagyon kulturáltan fogalmaztál de szerintem nincs igazad.legalűbbis a Jobbik esetében semmi esetre sem.

Mit tudsz felhozni amelett hogy nekik kellene átvenni az irányítást...?

itt olvastam nemrég és egyet kell értsek vele hogy a Jobbik kocsmaőolitikát játszik.

Eleinte nekem is szépnek és jónak tűnt de azóta eltelt egy két év és nem sok jó érzésem fűződik hozzájuk.Sztem ők valók legkevésbé a parlamentbe.

2012. jan. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!