Miből gondolja Bajnai, hogy a magyar választókat érdekli az ő (vagy bárki más) szakértők által összeállított programja?
"Miből gondolja Bajnai, hogy a magyar választókat érdekli az ő (vagy bárki más) szakértők által összeállított programja?"
miből gondolod hogy valakit nem érdekel?
29%-os amonymous!
Én leírtam miért gyűlölöm a jobbikot meg a Fideszt, te viszont egyetlen ellenérvet sem hoztál fel a magyar politikai baloldal ellen, mert nem tudsz!
(Előre szólok, a "Libajnaizás", meg a "Gyurcsótányozás" nem ellenérv, ahogy nem az a "Hajdú-bétezés", meg az "öszödi beszédezés" sem, amit néhány huligán köztörvényes később Budapest utcán mások vagyona rovására randalírozó, bizonyítottan Fidesz által irányított vadparaszt padhajingáló bunkó csak két mondatát tudta értelmezni a 25 perces szövegnek, és ezt személyes sértésnek vette, amúgy egy ilyen (nem tüntetést) törés zúzást a nálunk sokkal "elmaradottabb" nyugaton (pl.: Hollandiában)úgy elmosnak igazi(!) vízágyúkkal, mint libafost a jégeső)!
Azt meg hogy magyargyűlölő lennék, azt miből szűrted el? Például a mondatomból:
"Szeretem MAGYARORSZÁGot!"
vagy miből gondoltad hogy én mocskolom "Magayrországot" (nagyon szeretheted)
Legalább a Viktor emberileg szimpatikus típus lenne, de egy kifejezett pökhendi, "ki ha én nem", tenyérbemászó, igazi dilettáns diktátor-típus! Szerintem ez folyton rajtatok röhög, hogy megválasztottátok egy (akkor még) demokráciában 2/3(!)-dal!!!
Szerintem az alkotmánybíróság szólíthatná fel a pártodat az alkotmány és az emberi jogok betartására, de mivel ehhez már megfosztották a jogkörétől, megteszi az EU (ami szerencsére nem keveri össze Magyarországot, és a MAGYAR népet Viktorkáékkal, csak őrá haragszik az a csúf EU ám, nem az országra, hanem amit ő tesz vele!
Ez a kommunistázás meg azért vicces, mert azért tudni kéne különbséget tenni, például a Sztálin, meg Bajnai között, még ha egy oldalon is állnak, úgy mint például a Kádár, meg a Ceausescu között is, akik köztudottan, és kifejezetten utálták egymást! (sőt Kádár, még a bolgár Zsivkovot is rühellte)!
Kérjetek bocsánatot ti, hogy rászabadítottátok a gyanútlan népre a Fideszt (és van egy gyanúm hogy az a kétharmad is csak utóbb lett kétharmad, emlékezve a "szent" Fidesz 2002-es választásokhoz való hozzáállására, meg a 2002-es nyár végéig tartó "szavazatszámlálására")!
"semmire nem jó az alkotmánybíróság, csak szívja a nép vérét és pénzét!"
Ez aztán demokrata duma volt a javából!
Szerintem inkább a kormányunkra jellemző ez inkább!
"Az Eu pedig tényleg mocskos, mert minig bele akar szólni, hogy a fidesz mit csináljon!"
Azt majd Viktorék nyugodj meg észreveszik, amikor majd az Európai Unió beleszól, de azt szerencsére biztos nem a nép kárára fogja tenni!
Unom hogy a másik oldal mindíg csak köpködni tud, meg kommunistázni! Ez olyan mint amikor a Csurka fölkészült egy-egy interjúra, elmondta a magáét, azt amikor belekérdeztek, mindíg csak kommunistázott (ő!), meg hebegett-habogott!
És unom, hogy a hazaáruló itt már gyakoribb kötőszó, mint a B**szd meg!
Az eredeti válaszom, amit a jobboldaliak szokásukhoz híven jelentettek, és töröltettek a "szólásszabadság nevében" körülbelül azt tartalmazta, hogy a Fidesz és főleg a jobbik milyen jogon meri megszabni bárkinek is, hogy milyen életkorúhoz vonzódhat, milyen neműhöz vonzódhat, ki alkot egy másik emberrel élettársi viszonyt, ki a magyar, és ki nem az, milyen vallású lehet, a férfi hordhat-e fülbevalót, a nő szerintük leginkább gyerekszülésre való, emelett folyamatosan zsidóznak, meg esetleg árpád-sávos zászlók alatt háborognak!
Egy pártnak a nép jólétével, a munkanélküliség felszámolásával kellene foglalkoznia, azzal hogy sok-sok ember ne éhezzen Magyarországon, ne fagyjon meg télen az utcán (igaz már a hajléktalanokat is kizavarták az utcákról ezt gondolták "megoldásnak" a "kérdésre"), mindenki feje fölött legyen fedél, és aki akar dolgozhasson, (ne éhbérért, és alamizsnáért), és tanulhasson alanyi jogon!
"Az eredeti válaszom, amit a jobboldaliak szokásukhoz híven jelentettek, és töröltettek a "szólásszabadság nevében" körülbelül"
Ti papoltok a "szólásszabadságról", amúgy meg aki nem ért veletek egyet az biztos "názi", csak mert több tapasztalata van az ország rosszabb részein akiket te lebunkóztál, és akkor csodálkozol, hogy meszelték végülis a válaszodat. Akkor nem értem a felháborodásotokat! :) Bár tőletek ez megszokott! Inkább szívjatok el egy spanglit! :)
Gyerekek gyerekek,drága kicsi apró gyerekek Olyan kár,hogy azon kaptok hajba mi lesz egy év múlva... Addig még nagyon sok nagyon csúnya dolog derülhet ki...íme most is:megtudtuk,hogy még az alvilággal is képes volt összesúgni az mszmp-ből lett mszp,csakhogy kormányon maradhasson És vajon mi derül ki még?
Persze azért csak folytassátok Jót lehet mosolyogni azon amikor a gyerekek felnőtteskednek. Bár ez nem egészen olyan,mert itt komoly dologról van szó
Node: Ha sikerül nektek visszahozni a szégyenteleneket: Úgy kell nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!