Ha 2014-ben nem a Jobbik nyer, akkor a cigánybűnözés sokkal jobban tombolni fog az országban, mint most?
"Nem tagadom, hogy a hazánkban élő közel kétszázezer roma jelentős hányada bűnöző."
Azt ugye tudod, hogy cigány, nem "roma", én magyar vagyok, nem magyar állampolgárságú nem "roma", és a kétszázezer cigány hihetetlen fals szám? Ennél sokkal-de sokkal több cigány van az országban.
A Jobbik egyébként pontosan azt az álláspontot hangsúlyozza, amit te megfogalmaztál. A törvények vonatkozzanak mindenkire, cigányra-magyarra egyaránt. Ne legyen semmilyen téren kettős mérce. Elég furcsa, hogy, mint a politika iránt neutrális személy - még ha nem is tudatosan - de elmondom a Jobbik programját ez ügyben. És liberálisnak tartod magad. :) A médiába persze teljesen hazug hírek jelennek meg a Jobbikkal kapcsolatban. De te mégis elmondtad a Jobbik álláspontját. :)
Minden cinikusság és gúny nélkül: Édesanyád esete figyelemreméltó, de ilyen helyzet 1-2 vagy ország(!!) szinten. Sokan akarnak igazságosan bánni velük, és nevelni, de a cigányok nem arról híresek sajnos, hogy normálisan fel akarnak zárkózni és szocializálódni. Ilyenkor bejön a szülő, és megveri a tanárt. Édesanyád szerencsés volt igazából.
Utolsónak pedig igaza van. :)
De miért kell energiát fektetni abba, hogy külön kezeljük őket a magyaroktól?
Mert ök 100 szor annyi energiát fektetnek abba hogy külön kezeljék öket.
Pl: Magyar eledó: egy pillanat és kiszolgálom. Cigány vásárló: Te büdös paraszt azért nem szolgálsz ki mert cigány vagyok.
Cigány eledó: egy pillanat és kiszolgálom. Cigány vásárló: Jól van testvérem csináld csak a dolgodat.
Akor kik is a rasszisták? Az elöbbi példa nap mint nap megtörténik, alíg várják hogy magyar emberbe köthesenek, és indok nem kell azt majd ök találnak, de a legföbb indok a raszizmus.
Igen, megkülönböztetnek, épp ezért utálják őket.
Ha mi is ezt tesszük, attól jobb lesz?
Jobb nem lesz, de lenne jövönk.
Mert a jövö az övék, és ezért mi is felelösek vagyunk, mert hagyuk, és türjük, igaz a politikában se teszünk többet.
És hogy mért is fontos nekik a raszizmus fent tartása???
Már írtam hogy ezt a dolgot ök pörgetik, azért hogy mondhasák: te mocskos büdös paraszt, te raszista!
Ez fontos pl: ha lopnak és elkapják öket, elö huzák azt hogy akit megloptak az raszista és ugy állítják be hogy már szinte muszály volt megtenni.
Vagy ha valakit megvernek a pénzéért, azt tudják mondani hogy hát persze hogy nem a pénzéért verték meg hanem azért mert raszista és ugy beszélt meg viselkedet, és a verekedés közbe elhagyta atárcáját, mert hát nekik nem is kéne :)
Remélem most már értitek hogy nekik mért is olyan fontos a raszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!