Ha 2014-ben nem a Jobbik nyer, akkor a cigánybűnözés sokkal jobban tombolni fog az országban, mint most?
Igen sokal jobban tombolni fog. De a nyerésre csak 2018-ba láttok némi esélyt.
Mert itt ahogy írta valaki, még sokan nem ismerik a csodás roma kulturát.
Hogy mi lesz eböl? Ugy láttom Cigányország ahol a magyarnak többé nem lesz helye.
Szomorú, de ez van a mi népünk nem össze tartó, inkább kimegy külföldre, de ezt se lehet lenézni itthon nehéz munkát találni.
"az EU-ból való kilépés, az egész civilizált világgal való szembefordulás, az alkotmányosság további felszámolása az eddigiekhez képest is nagyon vészjósló. És a Jobbiktól láthatóan ez várható."
Nem baj, majd becumiztatják velünk a JMM szavazók, mint legutóbb a FIDESZ-t! De az lenne a jó, ha csak azok szipkáznák meg akik őrájuk szavaznak, a gond az, hogy MINDENKI meg fogja, pedig előre látható az esetleges jövőbeni kormányzásuk! Ráadásul 75%-ban olyanok szavaznának rájuk, akik 2010-ben a FIDESZ-re voksoltak... És most már egy jelentős részük bánja, és szégyenli, csak hát ezzel Magyarország nincs kisegítve, és szörnyű belegondolni, hogy ezek még mit fognak művelni 1 éven keresztül!
A kérdésre a válasz: szerintem a cigánykérdést, cigánybűnözést nem fogja megoldani sem a Jobbik, sem a Balabbik, sem semelyik párt, ugyanis azt a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet "emberiség ellenes bűncselekmény", vagy "népírtás bűncselekménye" nélkül megoldani!
Egy megoldás lett volna ősrégen: nem kellett volna hagyni tömegesen idetelepülni hagyni őket! Nyugaton miért nincs ilyen probléma?...
Ja ja az egész világ rasszista.
Mert nem hagyák öket lopni, csalni, ölni, nem hagyák hogy rasszizmusukat kitombolják a másik emberen.
Pedig nem olyan kemények, csak mink vagyunk puhányok, ha elveszik egy öreg magyar házát azt mi csak nézük, ha valakit bántanak azt is csak nézük, és így jön az a kérdés ha ezzek az eszközökel meg gazdagszanak és senki nem csinál semmit mitöl várjuk azt hogy leállnak? Itt már nem elég a politika az embereknek is máshogy kéne hozzá állni.
Utolsónak teljesen igaza van. Szánalmas, hogy felszáll egy villamosra, amin utazik 300 ember, egy 4-5 fős banda, és gyakorlatilag terrorizálják az utasokat. Pedig 300 embernek mennyiből tartana jól nyakon csapni az a 4-5 főt? Hát nem sokból! A cigány pontosan tudja, hogy a magyar emberrel bármit megtehet, mert az nem védekezik. Tudjátok hogy hívják az evolúcióban azt a fajt, ami képtelen védekezni? - Kihalt.
És pont ez a baj. Hogy úgy nem fog történni semmi, ameddig én nekimennék a cigánynak, aki vegzálja a lányt a buszon, de ő tudja, hogy ott áll mögötte három ember, akiben a legnagyobb szarban is számíthat, én meg tudhatom, hogy senki (!) nem fog a megsegítésemre sietni. Pedig mennyivel más lenne, ha úgy állhatnék ki, hogy tudom, hogy 50 ember ott van mögöttem!
Itt óriási mentalitásbeli problémák vannak. És ez nem a törvények hibája. Mert ha 300 ember leb@szná azt a 4-5 cigány a villamosról, akkor mégis mit tennének a rendőrök? Megbüntetnék mind a 300 embert? És ha országszerte összefognának a magyarok végre? Akkor mi lenne? Szerintetek tényleg lecsuknának 4-5 millió embert rasszizmus vádjával? Hát elárulom, hogy nagyon nem! Akkor mindjárt fordított lenne a helyzet. Szánalmasnak tartom, hogy mi 9-szer annyian vagyunk, mint ők, de mégis ők terrorizálnak minket. Minden cigányra jut 9 magyar! És mégis mi félünk tőlük. Ez egyszerűen szánalmas...
Crisopher én vagyok a 25-ös.
Tudod az a baj ( ha baj ) hogy mi nem így lettünk nevelve, és ök pontosan tudják hogy mit tehetnek meg ellenünk. Itt ezek a magyarok ( vagyis ez a generácio ) nem igazán fog össze fogni, csak majd ha tényleg rasszizmusra nevelnénk a gyerekeinket, mert ök bizony arra nevelik öket.
Tudom amit írtam kemény, te lehet érted miröl beszélek, a többi ember meg csoválja a fejét, itt az ö rasszizmusuk ami pörgeti ezt a játékot, sok magyar közeledik hozájuk hogy majd ök megmutasák aha hagyák is a cigok de ugy is elvesznek töllük mindent mivel neki a magyar nem ember és amugy is lesz@rja.
Itt csak az lehet ha mi is állatra nevelnénk a gyerekeinket, de valjuk be mi ilyet nem fogunk tenni, szóval ugy ahogy írtad kihalunk sajnos ez az igazság, gyerekeinknek már nincs sok jövöjük, tapasztalatból beszélek magyarország 50%-át bejártam mindenhol ez a helyzet, tudom miröl beszélek, ök a gyerekeiket rasszizmusra nevelik.
Na még eszt elmondom.
Sok cigány telepen tapasztaltam, hogy 8 - 10 éves gyerekeket a szülök küldenek oda magyar emberekhez és szidásra buzdìtják a gyerekeket pl te büdös parszt, te rákos magyar, és közbe ütik is a felnöt embereket, de ezt a szülök figyelemel kísérik, és ha magyar vissza adja, akor job ha menekül, mert hogy képzeli ö magárol hogy gyermeket üt. :)
Nevetek, pedig nem vicces!
Nem láttok megoldást mert generácioról generáciora rosszab.
És az a hullám ami most indul útra ( én már láttom azt a hullámot ) az rosszab lesz minden eddiginél.
Ezért is láttok esélyt a jobbiknak, de csak 2018-ba akorra sok ember szeme felnyílik, de akor már lehet a jobbik se tud sokmindent csinálni.
Valaki magyarázza el, legyen szíves, hogy miért kéne elválasztania bűnözést cigánybűnözésre, meg egyéb bűnözésre? Párton kívüli, centralista, mérsékelten liberális gondolkodásúként ezt nem értem.
A bűnözéssel szemben fel kéne lépni. és szerintem nem azon kéne vitatkozni, hogy külön kezeljük-e azokat, akik cigányok, meg azokat, akik nem, hanem ha felszáll a buszra egy négy fős terrorizáló cigánybanda, akkor büntessék meg őket. De akkor is, ha magyarok. Ha bűnözők, akkor büntetést érdemelnek, tökmindegy, milyen rasszhoz tartoznak.
Nem tagadom, hogy a hazánkban élő közel kétszázezer roma jelentős hányada bűnöző. De miért kell energiát fektetni abba, hogy külön kezeljük őket a magyaroktól? Ne kapjon senki semmilyen pozitív vagy negatív diszkriminációt, de tényleg SEMMIT, és akkor majd rákényszerül mindenki, hogy elfogadja egymást, és tisztes életet éljen.
Hogy honnan veszem, hogy ez működik?
Édesanyám egy évig iskolaigazgató volt egy faluban, ahol a cigány kisebbség szinte többségben volt. Egyetlen évig vezette azt az iskolát, de azóta is küldözgetnek neki volt tanítványai "hiányzol" leveleket. Hogy mit csinált? Egyszerűen teljes értékű emberként bánt a gyerekekkel, megpróbálta őket arra nevelni, amire a rossz útra tért szüleik nem, és egyszerűen nem kezelte őket másképp, mint bármelyik másik gyereket. Nem adott nekik kedvezményt, de nem is nyomta el őket.
Végső soron, nem az a bajom, ha a bűnöző cigányokat utálja valaki. Én is. Épp úgy, mint minden más bűnözőt. De ne utálja azokat, akik nem bűnöznek, ne utálja a gyermekeket, akik megfelelően befogadó környezetben tisztességes felnőttekké cseperedhetnek, de elutasítóban nyilván bűnözővé válnak, mint a szüleik. Mert az undorító dolog, és én erre gondolok, mikor rasszizmusról beszélek.
Ez a véleményem, ehhez ragaszkodom, de ha bárki kulturáltan megfogalmazza az ellenérveit, nagyon szívesen meghallgatom, mert hiszek a szólásszabadságban is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!