Ha 2014-ben nem a Jobbik nyer, akkor a cigánybűnözés sokkal jobban tombolni fog az országban, mint most?
A Jobbik hatalomra fog jutni , de nem 2014-ben.
Sok ember van aki még nem tapasztalta meg a roma "kultúra" "szép arcát".
És igen , a bűnözésük csökkenni fog , az érpataki modellt kiterjesztenék minden érintett településre.
"Ha 2014-ben a Jobbik nyer, akkor a cigánybűnözés sokkal jobban tombolni fog az országban, mint most?"
Tudom, félreérthető, de ezt írta valaki egy másik kérdésnél, és én ezt azoknak írtam ki, akik azt gondolják, hogy a Jobbik csak rontana a helyzeten. És tőlük kérdezem, hogy komolyan gondolják-e, hogy valóban tovább fog tombolni a cigánybűnözés, ha a Jobbik kormányon lenne.
Ha nem a Jobbik nyer akkor a csúnya, gonosz, lusta magyarok végre elhagyják ezt az országot és a dolgos, békés romák felvirágoztathatják az államot!!!
Na jó, ma már nem hazudok többet, mert rám szakad a plafon.
16. Miért fordulna szembe a civilizált világgal?
Mi neked a civilizált?
Nem csak Európa meg Észak-Amerika létezik ám a bolygón.
Olyan párt aminek képviselői vannak az EP-ben , annak vannak kapcsolatai.
Nézz utána pár tagnak.
Morvai az USA egyik legjobb egyetemén tanított.Az egyik közgazdászuk pedig japán , orosz kapcsolatokkal rendelkezik.
Az üzlet az üzlet.Néha Irán meg Izrael is kereskedik fegyverekkel , pedig nincsenek jóba.
Utolsó
Most ezt te komolyan úgy írod, mintha ez valami titok lett volna? :DD
Leírtam feljebb, hogy sok főleg liberális ember írta azt egy másik kérdésnél, hogy a Jobbik csak rontana a cigánykérdésen. Ezért én megkérdeztem, hogy ezt ők valóban így gondolják-e. Ez a kérdés főleg nekik szól.
Erre te leírod, mintha valami hihetetlen nagy ész kellene hozzá, hogy jobbikos vagyok. Ehhez gratulálni tudok külön. De nem vagyok belső ember. Jobbikos szavazó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!