Vannak ateista Jobbikosok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 22:27
11/19 anonim válasza:
hatosnégyes, te milyen hülyeségről beszélsz? Én eléggé ateistának érzem magam...
12/19 anonim válasza:
Csatlakozom én is az ateista emberekhez, úgyhogy legyen kedves valaki megmagyarázni, mégis hol hallotta azt, hogy ateista ember nincsen.. :D
13/19 anonim válasza:
Szent Istvánt Szent Istvánnak nevezik a Jobbikban is, mint bárhol. Szentté az egyház avatta őt (SZENT László kérésére) Isten nevében. Ezzel már eleve elismerik nemhogy Istent, de ráadásul az egyház hatalmát is. Utóbbit legalábbis mindenképpen.
14/19 Szilvia07 válasza:
Zuhanó repülőn nincsenek ateisták!
15/19 anonim válasza:
Még, hogy a legtöbb vallásos ember az MSZP-RE szavazz. Az MSZP elfogadná a meleg házasságot, az élettársi kapcsolatot. stb. Aki vallásos ezekkel nem ért egyet. Vagy nem igazán vallásos, csak annak tartja magát.
16/19 SuperUrzu7 válasza:
Mindenhol van Ateista, ez pártfüggetlen. Bár meg kell hagyni az előttem válaszoló bizony jót mondott. A melegházasságot támogató pártot nem igazán kedvelik a vallásosak. Az a lelkes, aki meg azzal jött, hogy ateista nincs. Nos, mikor apám Ideggörcsöt és epilepsziát kapott mellettem az autópályán egy pillanatra sem gondoltam istenre. Azon voltam, hogy megállítsam a kocsit, és hívjam a mentőt. Nem állítom, hogy sok van sőt, igazán ateista kevés van a te értelmedben. Amúgy manapság szokássá vált az "istenem" kifejezés vallástól függetlenül. Ez olyan mint, hogy Szent Istvánt is csak azért hívjuk szentnek, mert így szoktuk meg. Ez a neve azt kész. Pont ezért nem lenne szabad keverni a vallást a politikával, Mint azt már írták az egyik egyházi a másik világi. De a válasz igen, van ateista jobbikos, közvetlen haverom.
17/19 anonim válasza:
Nincsenek. - Vagy jobbikos, vagy ateista.
18/19 SuperUrzu7 válasza:
De én egy Jobbikos ateista vagyok. Akkor az hogyan lehet? Most akkor valamelyikről le kéne mondanom? Nem! Mért ne lehetnék Jobbikos ateistaként? Az egész családom és a baráti közösségem egy része az. A vallás nem függ ennyire a politikától.
19/19 anonim válasza:
Természetesen vannak! Legalább is én biztosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!