Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vannak ateista Jobbikosok?

Vannak ateista Jobbikosok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 22:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
hatosnégyes, te milyen hülyeségről beszélsz? Én eléggé ateistának érzem magam...
2013. ápr. 3. 00:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom én is az ateista emberekhez, úgyhogy legyen kedves valaki megmagyarázni, mégis hol hallotta azt, hogy ateista ember nincsen.. :D
2013. ápr. 3. 09:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Szent Istvánt Szent Istvánnak nevezik a Jobbikban is, mint bárhol. Szentté az egyház avatta őt (SZENT László kérésére) Isten nevében. Ezzel már eleve elismerik nemhogy Istent, de ráadásul az egyház hatalmát is. Utóbbit legalábbis mindenképpen.
2013. ápr. 5. 14:27
 14/19 Szilvia07 válasza:
0%
Zuhanó repülőn nincsenek ateisták!
2013. ápr. 7. 08:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Még, hogy a legtöbb vallásos ember az MSZP-RE szavazz. Az MSZP elfogadná a meleg házasságot, az élettársi kapcsolatot. stb. Aki vallásos ezekkel nem ért egyet. Vagy nem igazán vallásos, csak annak tartja magát.
2013. ápr. 7. 23:21
 16/19 SuperUrzu7 válasza:
Mindenhol van Ateista, ez pártfüggetlen. Bár meg kell hagyni az előttem válaszoló bizony jót mondott. A melegházasságot támogató pártot nem igazán kedvelik a vallásosak. Az a lelkes, aki meg azzal jött, hogy ateista nincs. Nos, mikor apám Ideggörcsöt és epilepsziát kapott mellettem az autópályán egy pillanatra sem gondoltam istenre. Azon voltam, hogy megállítsam a kocsit, és hívjam a mentőt. Nem állítom, hogy sok van sőt, igazán ateista kevés van a te értelmedben. Amúgy manapság szokássá vált az "istenem" kifejezés vallástól függetlenül. Ez olyan mint, hogy Szent Istvánt is csak azért hívjuk szentnek, mert így szoktuk meg. Ez a neve azt kész. Pont ezért nem lenne szabad keverni a vallást a politikával, Mint azt már írták az egyik egyházi a másik világi. De a válasz igen, van ateista jobbikos, közvetlen haverom.
2013. ápr. 8. 22:05
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek. - Vagy jobbikos, vagy ateista.
2013. ápr. 10. 11:34
 18/19 SuperUrzu7 válasza:
De én egy Jobbikos ateista vagyok. Akkor az hogyan lehet? Most akkor valamelyikről le kéne mondanom? Nem! Mért ne lehetnék Jobbikos ateistaként? Az egész családom és a baráti közösségem egy része az. A vallás nem függ ennyire a politikától.
2013. ápr. 10. 18:11
 19/19 anonim válasza:
Természetesen vannak! Legalább is én biztosan! :)
2013. szept. 26. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!