"Mire jó ez a rezsicsökkentés nevű parasztvakítás?"
Közelednek a választások Ezért lökni kell az agyon adóztatott kizsigerelt csóróknak egy kis koncot, amiről aztán kiderül hogy a fele sem igaz de jólhangzik és lehet vele dicsekedni. És végül akik igazán jóljárnak megint a gazdagok akik sok gázt és sok villanyáramot használnak.
@19:18: Nem magával a csökkentéssel van a gond, hanem azzal, hogy most erre verik a mellüket, hogy ők bezzeg mennyit segítenek és milyen rendesek.
Inkább emeltek volna kevesebbet, mert ebben a formában ez tényleg csak kampányfogás és parasztvakítás.
# 13:
Döntsük már el mivel a gond. Azzal, hogy ha emelik? Azzal, ha a lakosságnak csökkentik, de emiatt drágább lesz a kenyér? Azzal, hogy a lakosságnak csökketik, de a nagyfogyasztóknak, akiket még senki nem magyarázott meg, hogy kik növekszik és ezért a megvásárolt termékek árában fizetjük meg? Azzal, hogy csökkentik és ez propagandára használják fel, ami engem speciel nem érdekel, hiszen tudom, hogy az egykulcsos adó bevezetésével és az adójóváírás kivezetésével, a tranzakciós és telefonadóval, a 27%-os ÁFÁ-val rosszabbul jártam?
# 15:
Az a baj, hogy te is úgy írod, mintha elvakult Fidesz-fanként azt mondanám, hogy lám a Fidesz milyen jót tett a rezsicsökkentéssel, miközben eljött a kormányzásuk alatt a tejjel-mézzel folyó kánaán.
Miközben leírom, hogy tudom, hogy csökkent a bruttó 202 ezer forint alatti bérek nettó értéke, növekedett az ÁFA, csökkent az álláskeresési járadék időtartama és összege, bevezették a tranzakciós adót, a telefonadót és most csak ennyi jutott eszembe.
Ezek után nem látom miért rossz az, hogy csökkentek az energiaárak. Ha ez nem történt volna, akkor mennyivel csökkentek volna a terheink?
bizony, és az összes !!! (kormány)
az is, aki "megállította volna a havazást" ... az is !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!