Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gyűjt a fidesz aláirást...

Miért gyűjt a fidesz aláirást a rezsicsökkentés megvédése cimén? Szerintem semmi értelme 2/3 -aduk van.

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
"Kubatov lista" frissítése!
2013. márc. 27. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Reklám, h ők megint a nép mellé álltak!
2013. márc. 27. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt bezzeg nem kérdezték meg hogy lenyúlhatják-e a magánnyugdíj megtakarításainkat.

Csak azért teszik ezt hogy a népet maguk mellé állítsák.

Nekünk speciel magasabb lett a vízszámla pedig ugyanannyit használtunk.

Na ezt magyarázd meg Orsós!

2013. márc. 27. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Nézd begyepesedett nyugdíjas szemszögből (amivel nem a nyugdíjasokat szeretném megsérteni, hanem direkt egy népes rétegüket kiemelni): a kis kedvesek csökkencsék a számlát, és még szóba is állnak velem. Arról hallottam az ertéelen, hogy valami suhanc fiatalok randalíroztak az uccán, mer külfődre akarnak menni a pénzemen, de a fidesz megvédett. Az orbánnál jobb nincs, hülye aki mást állít, hát ez aranyember.

Ne félj, sorba is állnak, hogy az aláírásukkal szentesítsék az irományt, mert hát ők beleszólhatnak az ország vezetésébe. Diktatúra? Hol?

2013. márc. 27. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért ne írnák alá, hogy csökkenjen a rezsi, de azt senki nem állítja, hogy mindenki a Fideszre szavaz aki azt aláírja. Lehet hamisításhoz kell nekik... ezek bármire képesek, hogy újra nyerjenek.
2013. márc. 27. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Feltérképezik, hogy ki az a ki Fideszes, és ki az aki nem.

Az pedig tévedés, hogy a nyugdíjasok bedőlnek ennek a trükknek. Elég sok nyugdíjast ismerek, aki nem hiszi el, hogy a csökkentés árát nem kell majd más módon megfizetni.

2013. márc. 27. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Kijelentették, hogy ha 200 ezren is írják alá akkor is véghezviszik a rezsicsökkentést. Mert nekik 200 ezer ember véleménye is fontos (bár kíváncsi lennék mi lenne, ha 200 ezer ember követelné OV lemondását de ez lényegtelen most)

Azért gyűjtik az aláírást, hogy megmutassák nekik fontos az emberek véleménye és ki ne írná alá (gondolják ők) azt, hogy kevesebbet kelljen fizetni.

2013. márc. 27. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy Felméri Péter (humorista) mondta, hogy "én nem küldöm vissza a konzultációs levelet, mert ezek a következő kampánynál rám fogják, hogy én akartam ezt meg azt..." Szóval ha összejön X aláírás akkor mondhatják az EU-nak, az embereknek, a kampány során bár kinek, hogy itt kérem demokrácia van az emberek akarták, mi fejet hajtunk az akaratuk előtt.
2013. márc. 27. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig linkelek pár érdekes és szomorú videót. Az igazságról!

Megtekinteni ajánlott. Én végignéztem mindet. Igaz hosszúak, van amelyik feliratos, de megéri...

Ami a töri könyvből kimaradt.

http://www.youtube.com/watch?v=RqKK_YSZIuw

A jelenlegi társadalmi rendszer, és hatásai.

http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY

Na ezért van március végén tél. Természettudománnyal kapcsolatos végzettségem van. 100%-an biztos vagyok abban, hogy ez teljesen természetellenes. Az hogy március végén tél van... Szakad szakadatlan, hol eső, hol hó. Európa szerte.

http://www.youtube.com/watch?v=epL8fJwboRk

Remélem lesz akit érdekel. És végignézi. Ha nem is mindent, legalább valamelyiket.

2013. márc. 27. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

1. Elfogadják a cikkben említett törvényt

2. Megcsinálják a listát

3. AB megsemmisíti a törvényt.

4. Előadják, hogy ők tiszteletben tartják az AB döntését

5. A lista megmarad.

2013. márc. 28. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!