A kérdező miért érzi parasztvakításnak?
Egyebekben, ha nem lett volna 10% rezsicsökkentés, hanem a szokásos 10%-os gáz- és áramáremelés történt volna, akkor utána olcsóbb lenne a kenyér? Mert ugye a lakossági energiaáremelések hatására általában csökkeni szoktak a hazai előállítású termékek árai?
Általában nem értek egyet a kormány döntéseivel, de valaki már tényleg átszámolta, hogy 2011 decembere és 2012 januárja között az energiaárak emelése mellett mennyivel változtak a termékek árai és 2012 december és 2013 januárja között? Vagy csak a szokásos másik oldali demagógiát hangoztatja?
Azért parasztvakítás mert az új adókon behajtják duplán.
Valaki erre írta, hogy ha a zsemle árát leviszik 10 Ft-tal de a vaj meg a parizer árát felemelik 20 Ft-tal akkor igaz, hogy engedtek de a pénztárcádba nem marad több mert máshol kifizeted.
Ha a pékség nem nagyfogyasztó, akkor kik azok a nagyfogyasztók, melyek a mindennapi életben nélkülözhetetlenek és akik az energiaáremelés következtében most emelni kénytelenek az áraikat, de amennyiben nem lett volna lakossági rezsicsökkentés, hanem a szokásos emelés, nem tették volna meg?
Mindenki azzal jön, hogy a kormány elvett már 10 forintot, most meg visszaad 5 forintot. Jobb lenne, ha 5 forintot sem adna vissza?
# 6/7
Akkor holnaptól a fizetésedet utald az én számlámra én meg vissza utalom neked a 10%-át na jó legyek jó fej 20%-át. Benne vagy?
# 7:
Köszönöm a részletes indoklást.
# 8:
Köszönöm Neked is a választ, sajnos Tőled sem tudtam meg, hogy miért rossz az, hogy történt egy rezsicsökkentés, az elmúlt évek emelése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!