Miért írják sokan a "jobbikos" melléknevet "Jobbikos"-nak? Ugyanazért, amiért a "magyar" melléknevet Magyar-nak?
Szerintem ennek nem sok köze van a politikához, sokkal inkább az emberek pocsék helyesírásához.
(Azt ugyanis kétlem, hogy lustaságból írnának képzett mellékneveket nagybetűvel.)
Mert ezzel akarják megerősíteni hovatartozásukat.
Ez nem hiba, ez egy jel, amin imádnak a balosok lovagolni, mert túl hülyék, h ennyit is észrevegyenek.
Szerintem ez jóval szánalmasabb!
De értsd már meg, h szándékos a "hiba".
Ez olyan, h azon felakadni, h a melegek a nem tudom melyik fülükbe, a lényeg, h a megszokottól ellentétesbe rakják vagy rakták a fülbevalót.
Na most a hozzád hasonló "értelmiségiek" szenvedtek, h "höhö, há nem jó fülébe van"
Ő is tudta, h nem jó, d szándékos volt, h jelezze, h ő más!
Most ezen mit nem értesz?
Vagy zavar, h nem lehetett egy jót rasszistázni?:)
Tudod ki akart rasszistázni...
De azt is értsd meg, hogy akkor befoghatják végre a mocskos pofájukat, mert ők sem különbek.
Meg én sem, mert egy "l"-lel írtam az állítólagost,
Az egyik volt barátnőm minden szót nagy kezdőbetűvel írt, amit hangsúlyozni akart. Rohadt idegesítő volt.
Aki tud magyarul, az képes olyan mondatokat szerkeszteni a kis buksijában, hogy egyértelmű legyen a közlés tartalma is, hogy mit tart hangsúlyosnak és mit nem.
Egyáltalán, ki mondta, hogy a nagy kezdőbetű a megtisztelő, miért nem pont a kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!