Mit gondoltok erről? Engem teljesen lesújtott.
http://www.youtube.com/watch?v=9N2oviuhMVc
Szörnyű ez az egész. Attól tartok elfajulnak a dolgok és majd tehetetlenek leszünk. Igaz már most is. Valamit tenni kell az ügyben. A kormány is csak hallgat, nem foglalkozik velünk.
Elnézést ha rossz helyre raktam a kérdést, de ezt most úgy gondoltam mindenképp meg kell kérdeznem.
A segélyezési rendszert olyanná kellene alakítani , hogy csak az kap segélyt aki le is tett valamit az asztalra.
Így ki lennének szűrve.
A rendőrségnek pedig több jogot kellene adni.
"A helyedben nagyon szégyelleném magam ,gondolom első helyen állsz az anti-patriota mozgalmak között."
Igen, én egy mozgalom vagyok... :D Gondold már át ezt a mondatot még egyszer. Értem én, hogy sértegetni akarsz, meg arra utalni, hogy én nem vagyok igazi magyar (te meg nagyon), de csináld már elegánsan.
Komlót meg Miskolcot el lehet könyvelni Jobbikos településnek.
Idő kérdése és több ilyen település lesz.
Azért mert az MSZP,Szdsz sz@rt az emberek fejére évekig , a Fidesz meg ugyanezt csinálja.
A cigány kérdéssel egyáltalán nem foglalkoztak , ki sem engedték mondani hogy cigány.
Miféle pártok vagy politikusok ezek?!
"De könyörgöm. Nem értek egyet azzal, hogy nem többszöröse a cigányok gyermekválallási hajlandósága a magyarokénál. Magyaroknál jó, ha 1-2, max 3 gyerek van egy családban. Cigányoknál viszont már minimum a 7-8."
Azért ez túlzás. A magyar nők átlag 1,2 gyermeket szülnek életük során, a romák 3,1-et, de ez körükben is lassan csökken. És régiónként is van eltérés, a nyugat-magyarországi, budapesti romáknál 2 gyerek az átlag, Borsodban 4. A romák száma reálisan 700 ezer körül van, 2050-re 1,2-1,3 millióan lesznek, de (egyelőre) messze vannak attól, hogy országosan többségbe kerüljenek.
Az országban 90 ezren születnek évente, ebből 20 ezer gyermek a roma családból származó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!