Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehetséges leváltani az Orbán...

Lehetséges leváltani az Orbán kormányt? Ti elhiszitek, hogy a Fidesz töretlenül népszerű? Orbán a második legnépszerűbb?!

Figyelt kérdés
Papíron Ceausescu, ill. Rákosi is az volt. Rákosi haláláig abban a tudatban élt,hogy a szeretett nép visszavárja még a 70-es évek elején is.
2013. márc. 3. 22:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát ez a videó tényleg egy nagy fos.

Nem tudom melyik iskola igazgató örülne ennek a szőke ,műkörmös , orrkarikás nyávogó plázacicának?Nem tudom melyik szülő örülne ha ilyen hosstesnőcik , szolgáltatnák az iskolai viselkedés és öltözködésmintát a gyerekeinek?

Azon nincs mit csodálkozni ha nem kap munkát tanárként normális iskolában egy ilyen jellegű képződmény amiről nekem a sárló kanca jut eszembe .Nem szólt neki még senki, hogy a fene nagy jócsajosságát és agyontúlzott nőiességét talán elég volna a hitvesi ágyban ,vagy legalább is szűk körben ilyen stílusban gyakorolni?

A másik két elkényelmesedett eltunyult , k-pitekuszról lerí ,hogy soha egy percet sem töltöttek a versenyszférában és még most is meg vannak lepődve a 23 évvel ezelőtti rendszer váltás számukra érthetetlen következményeitől.

A sokat megért leharcolt kinézetű rövid hajú néni volna talán a leghitelesebb ha nem keltené azt a sanda gyanút ,hogy zord sorsáról leginkább ő maga tehet.

Amúgy elképesztő milyen ,szöveggel és milyen arcátlan összevágásokkal próbál manipulálni a film .Mintha szellemi fogyatékosoknak készült volna.

Vagy tényleg ennyire hülyének néznek ezek minket?

2013. márc. 6. 22:07
 32/32 anonim válasza:

Az ólommal bárkit le leget váltani.

De románinának a jelenlegi elnöke hajóskapitány volt.

2013. márc. 23. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!