Lehetséges leváltani az Orbán kormányt? Ti elhiszitek, hogy a Fidesz töretlenül népszerű? Orbán a második legnépszerűbb?!
Hát ez a videó tényleg egy nagy fos.
Nem tudom melyik iskola igazgató örülne ennek a szőke ,műkörmös , orrkarikás nyávogó plázacicának?Nem tudom melyik szülő örülne ha ilyen hosstesnőcik , szolgáltatnák az iskolai viselkedés és öltözködésmintát a gyerekeinek?
Azon nincs mit csodálkozni ha nem kap munkát tanárként normális iskolában egy ilyen jellegű képződmény amiről nekem a sárló kanca jut eszembe .Nem szólt neki még senki, hogy a fene nagy jócsajosságát és agyontúlzott nőiességét talán elég volna a hitvesi ágyban ,vagy legalább is szűk körben ilyen stílusban gyakorolni?
A másik két elkényelmesedett eltunyult , k-pitekuszról lerí ,hogy soha egy percet sem töltöttek a versenyszférában és még most is meg vannak lepődve a 23 évvel ezelőtti rendszer váltás számukra érthetetlen következményeitől.
A sokat megért leharcolt kinézetű rövid hajú néni volna talán a leghitelesebb ha nem keltené azt a sanda gyanút ,hogy zord sorsáról leginkább ő maga tehet.
Amúgy elképesztő milyen ,szöveggel és milyen arcátlan összevágásokkal próbál manipulálni a film .Mintha szellemi fogyatékosoknak készült volna.
Vagy tényleg ennyire hülyének néznek ezek minket?
Az ólommal bárkit le leget váltani.
De románinának a jelenlegi elnöke hajóskapitány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!