Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehetséges leváltani az Orbán...

Lehetséges leváltani az Orbán kormányt? Ti elhiszitek, hogy a Fidesz töretlenül népszerű? Orbán a második legnépszerűbb?!

Figyelt kérdés
Papíron Ceausescu, ill. Rákosi is az volt. Rákosi haláláig abban a tudatban élt,hogy a szeretett nép visszavárja még a 70-es évek elején is.
2013. márc. 3. 22:25
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
szerintem ez a járási rendszer sem népszerű,mert a haveroknak ad nettó 800 ezer Ft-os biztos állami állást,meg a tankerületi igazgatók,és kormányhivatalok dolgozói is tuti 200-250 fölött visznek haza+ cafeteria.
2013. márc. 3. 23:12
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"Most meg,mintha kezdene elszállni vele a ló,mint a festmények idején, illetve a koronaúsztatáskor. Az az öntelt pökhendiség jön le róla kb olyan 2-3 hónapja."

Ráadásul elég ostoba ahhoz, hogy belássa: minden görcsös igyekezete ellenére semmi sem tart örökké. Ez sem fog. Annál nagyobbat fog esni és annál fájdalmasabb lesz majd számára a vége ;)

2013. márc. 3. 23:13
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó , a Fidesz még mindig böszme erős.

43 valahány százalékos."

Ezek csak a biztos választók, a teljes lakosságra nézve alig vannak 20%-on. Én nem azt mondom, hogy ezzel nem lehet választást nyerni. Lehet, sőt akár óriási aránnyal is. De én akkor sem nevezném ezt hatalmas népszerűségnek.

2013. márc. 3. 23:18
 14/32 A kérdező kommentje:

10-es:

:D :D :D "megkergült" XD XD

az biztos,hogy nem fiatalok,mind 50 fölött van és nem demokraták,mert rohamtempóban törvénykeznek türelmi idő nélkül

pl. hallgatói szerződést széles körben kellett volna ismertetni és mondjuk 13 vagy inkább 14-től bevezetni,hogy az apróbetűs részt is ismerjük meg (amúgy az alapelvek jók,maradjanak itthon a végzett hallgatók,de akkor,amíg be nem fejezi legyen állami ösztöndíjas,mint régen (ne csak 12 félévig,mert ebből levonások vannak),amíg a tanulmányait be nem fejezte vki,addig állami ösztöndíjas hallgató volt,de ha valaki váltani akar,akkor ne kelljen már fizetnie utólag)

anno a kétszintű érettségit 97-ben találták ki 03-ban vezették volna be ,de eltolták 05-re ekkor vezették be.

2013. márc. 3. 23:19
 15/32 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondom, hogy ezzel nem lehet választást nyerni. Lehet, sőt akár óriási aránnyal is."

Sajnos óriási aránnyal,mert a győztes mindent visz ebben az Orbán-rendszerben.Tehát még 4/5-öde is lehet neki,ahogy a szakértők mondják. Mi ez,ha nem egypártrendszer?

Amúgy anno 1945 után Kínában és Lengyelországban is működött több párt (ezt valahol Kádártól hallottam,vagy olvastam '56 után valamikor),de valahogy mégis csak az az EGYPÁRT nyert és kormányzott.

2013. márc. 3. 23:24
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak 2018-ban lesz leváltva....

2014-ben ismét nyernek de már nem 2/3-al.

2013. márc. 3. 23:25
 17/32 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy több a rendőr,de ezek is csak kocsikáznak,büntetgetnek és a bűncselekmények nem igazán csökkentek,sőt több a brutális gyilkosság (ld pécsi gyilkosság,gyermekek idős emberek megölése)
2013. márc. 3. 23:26
 18/32 A kérdező kommentje:

Szerintem is '18-ban,csak nehogy a fiacskája váltsa őt Gáspár főherceg néven. Még tán' visszahozná a királyságot 2 lépésben.:

először Magyar Köztársaság helyett Magyarország

2.: Magyarország helyett Magyar Királyság

Na ekkora pofátlanságra Horthy sem vetemedett (ő megmaradt kormányzónak)

2013. márc. 3. 23:30
 19/32 anonim ***** válasza:
Horthy is készült dinasztia alapításra.
2013. márc. 3. 23:54
 20/32 A kérdező kommentje:
Az igaz István nevű fia már kormányzóhelyettes is volt,amikor igencsak közbeszólt a történelem viharos szele.
2013. márc. 4. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!