Mikor jön már egy igazi jobboldali gazdaságpolitikával fellépő párt Magyarországon?
#2 válaszra ez nem jobboldali hanem görénység oldali...egyébként a komcsik dettó ezt csinálták...minő véletlen a komcsi múlt.
"Mikor jön már egy igazi jobboldali gazdaságpolitikával fellépő párt Magyarországon?"
Már van, Jobbiknak hívják 2010-ben letett az asztalra egy 88 oldalas jelentést, hogy mit kellene tenni ahhoz hogy Magyarország kikerüljön a ganájból.
Csak megjegyzésként: Dél-korea gazdasága bár nem mondják ki de kőkeményen jobboldali, meg is lehet nézni hol tartanak pedig 30 éve még éhínség meg az afrikai országok szintjén volt. Érdemes lenne átvenni ezt a gazdaságbeli hozzáállást stílust
Mindenki csak az enyémet, mi meg senki másét, ebből lesz a profit meg a munkahely...aki mást mond annak mások a céljai is.
Sajnos itt a két rabló párt "privatizálta" az országot és olyan pártot amely tenne a nép érdekében kompromitálják kitalált dolgokkal.
Ez most így van a JOBBIK esetében, a népet be-etetik minden hazugsággal csak hogy rosz fényt vessenek e pártra, de szerintem a szavazásokat is meghamisítják így felváltva uralkodnak és teszik /azaz már tönkretették/ az országot!
1., Értelmező kéziszótár: privatizál
2., A drága Jobbikotok saját magát kompromittálja. Lásd: Moldvai Krisztina vs. kerékbilincs!
Tipikus hozzá-állás, így járassák le a JOBBIK-ot.
Ha nincs érv akkor "bilincseznek" vagy más politikához irevaláns dolgot hoznak fel!!
Máskülönben a kerékbilincs is csak itt H-ban egy pénzbehajtó módszer, demokráciában ilyen módon nem korlátozhatják tulajdonomat !!
1., Hozzáállás, irreleváns.
2., A probléma kisebbik részét képezi maga az esemény. A nagyobbik része az, hogy ugyanolyan devianciával, arrogánsan tette az első két nyilatkozatát az ügyről, mint ahogy máskor is szokott beszélni. Itt a politikát, gazdaságot érintő témákban való megnyilvánulásait értem.
Én itt gondolkodtam el: ha ennyire hitelesen előadta magát kétszer (majd beismerte, hogy hazudott), akkor még hányszor tette meg ugyanezt? Hányszor csapott be és hányszor hittek neki?
Már látom a választ: a többi politikus is hazudik.
Igen, éppen ezért nem különb a Jobbik és éppen ezért nem hiszek már bennük se.
Egyébként Pesten én is ráakasztanám a kerékbilincset az összes nyomorultra! Járdaszigetre felállni? Parkolni a kereszteződésben? A zebráról nem is beszélve. Undorító ami ott megy. Ha meg a tulaj ugrál, akkor még a fejét is beleverném a szélvédőjébe!
A végére egy kérdés: a TE jogaid hol vannak korlátozva ha kerékbilincset raknak az autódra? Roppant kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!