Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor jön már egy igazi...

Mikor jön már egy igazi jobboldali gazdaságpolitikával fellépő párt Magyarországon?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 07:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fidesz az! Aki nem ezt gondolja, az hazaáruló! Ki kell várni a végét. Micsoda szemétdombot kellett rendbe rakniuk, amit a komcsik hagytak?
2013. febr. 26. 21:13
 12/24 abacus66666 válasza:
Remélem többé soha, bőven elég volt már ennyi.
2013. febr. 27. 13:46
 13/24 anonim válasza:
Hazaáruló a r3dvás, fa5520pó, krv@ @nyád! MI ALAPJÁN HAZAÁRULÓZOD LE A MÁSIKAT???
2013. febr. 27. 16:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Majd ha itt is arab példára a nép kinyírja az élősködőket
2013. febr. 27. 18:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem "oldalas (jobb-bal) párt kell, hanem nemzeti! Amíg ezt a Hazát nem egy keresztény szellemiségű, nemzeti elkötelezettségű, hazafias érzelmű, radikális, önzetlen, korrupciótól, anyagi mohóságtól, vagyonéhségtől mentes alakulat (párt, szervezet, szövetség, egyesület,... stb) kormányozza és irányítja addig itt nem fog történni semmi jó.
2013. febr. 28. 19:26
 16/24 anonim ***** válasza:

#2 válaszra ez nem jobboldali hanem görénység oldali...egyébként a komcsik dettó ezt csinálták...minő véletlen a komcsi múlt.

"Mikor jön már egy igazi jobboldali gazdaságpolitikával fellépő párt Magyarországon?"

Már van, Jobbiknak hívják 2010-ben letett az asztalra egy 88 oldalas jelentést, hogy mit kellene tenni ahhoz hogy Magyarország kikerüljön a ganájból.

Csak megjegyzésként: Dél-korea gazdasága bár nem mondják ki de kőkeményen jobboldali, meg is lehet nézni hol tartanak pedig 30 éve még éhínség meg az afrikai országok szintjén volt. Érdemes lenne átvenni ezt a gazdaságbeli hozzáállást stílust

Mindenki csak az enyémet, mi meg senki másét, ebből lesz a profit meg a munkahely...aki mást mond annak mások a céljai is.

2013. márc. 1. 08:15
 17/24 anonim ***** válasza:

Sajnos itt a két rabló párt "privatizálta" az országot és olyan pártot amely tenne a nép érdekében kompromitálják kitalált dolgokkal.

Ez most így van a JOBBIK esetében, a népet be-etetik minden hazugsággal csak hogy rosz fényt vessenek e pártra, de szerintem a szavazásokat is meghamisítják így felváltva uralkodnak és teszik /azaz már tönkretették/ az országot!

2013. márc. 1. 11:27
 18/24 anonim válasza:

1., Értelmező kéziszótár: privatizál

2., A drága Jobbikotok saját magát kompromittálja. Lásd: Moldvai Krisztina vs. kerékbilincs!

2013. márc. 3. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Tipikus hozzá-állás, így járassák le a JOBBIK-ot.

Ha nincs érv akkor "bilincseznek" vagy más politikához irevaláns dolgot hoznak fel!!

Máskülönben a kerékbilincs is csak itt H-ban egy pénzbehajtó módszer, demokráciában ilyen módon nem korlátozhatják tulajdonomat !!

2013. márc. 5. 11:22
 20/24 anonim válasza:

1., Hozzáállás, irreleváns.

2., A probléma kisebbik részét képezi maga az esemény. A nagyobbik része az, hogy ugyanolyan devianciával, arrogánsan tette az első két nyilatkozatát az ügyről, mint ahogy máskor is szokott beszélni. Itt a politikát, gazdaságot érintő témákban való megnyilvánulásait értem.

Én itt gondolkodtam el: ha ennyire hitelesen előadta magát kétszer (majd beismerte, hogy hazudott), akkor még hányszor tette meg ugyanezt? Hányszor csapott be és hányszor hittek neki?

Már látom a választ: a többi politikus is hazudik.

Igen, éppen ezért nem különb a Jobbik és éppen ezért nem hiszek már bennük se.

Egyébként Pesten én is ráakasztanám a kerékbilincset az összes nyomorultra! Járdaszigetre felállni? Parkolni a kereszteződésben? A zebráról nem is beszélve. Undorító ami ott megy. Ha meg a tulaj ugrál, akkor még a fejét is beleverném a szélvédőjébe!

A végére egy kérdés: a TE jogaid hol vannak korlátozva ha kerékbilincset raknak az autódra? Roppant kíváncsi vagyok!

2013. márc. 7. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!