Melyik a Jobbik igazi arca?
A lelkes arab barát:
„Mi, magyarok vagyunk a legnyugatabban élő keleti nép, már csak ezért is rendezni kell Magyarország és az iszlám világ kapcsolatait”, magyarázta Vona. Hiszen a pártelnök szerint nagyon sok testvérünk él tőlünk Keletre, és egy nagy részük iszlám hitű. A másik kapcsolatrendezési indok Vona szerint az, hogy a magyarság betagozódása a világba kudarcot vallott, Magyarország uniós csatlakozása egy csőd, az ország semmit nem kapott a nyugattól. Arra viszont volna lehetőség, hogy Magyarország hatékony és hasznos gazdasági kapcsolatokat létesítsen arab országokkal, példának okáért, ha már mindenképpen be kell engedni a nemzetközi bankokat, akkor Vona sokkal szívesebben engedne be arab pénzintézeteket, mivel azok tisztességesebb bankpolitikát folytatnak, mint az izraeli, az amerikai vagy nyugat európai tulajdonban lévő bankok."
A gúnyos arabellenes:
„Lesz itt államosítás kérem szépen! Mi is tudunk államosítani!” – kiálltja Szegedi, majd gyorsan rátér arra, hogy nem szabad fizetni az IMF-kölcsön kamatait, és hogy meg kell emelni az orvosok fizetését, egyébként mind elmennek külföldre dolgozni, nekünk meg maradnak a pakisztáni és arab orvosok, akik csak annyit tudnak mondani, hogy „ugabugua, ugabugua”.
És szerinted? Komoly embernek tartod azokat, akik hanuka napján kereszteket állítanak, miközben keresztényellenes szélsőségesekkel barátkoznak? Mennyire képes elborítani egyesek eszét és ítélőképességét az antiszemitizmus?
Akik az elsőt így lepontozták, kérem, bújjanak elő a sötétből, és osszák meg velünk a véleményüket. Felettébb kíváncsi lennék rá.
(én mindenkinek zöld kezet adok)
"Melyik a Jobbik igazi arca?"
Azt itt nem soroltad fel. A Jobbik igazi arca az, hogy már megvannak az Audik és a BMW-k, megvannak a költségtérítések és képviselői illetmények, úgyhogy mostantól a párt szavazói le vannak szаrva.
em tudom, hogy miért nem lehet összehozni a kettőt? Az arabokkal, a keleti népekkel jó kapcsolatot szeretnének ápolni, DE nem arab bevándorlókat akarnak, a magyarok helyére. Szerintem ennyi az egész.
ezt ugye te se gondoltad komolyan?:)) szeressük az arabokat, de azé ide ne jöjjenek? nem paradoxon kicsit?
meg hát pl zsidók.. a zsidókat a jobbik (szavazók) szerint akkor is utálni kell ha külföldön vannak, nemhogy akkor mikor idejönnek...
"ezt ugye te se gondoltad komolyan?:)) szeressük az arabokat, de azé ide ne jöjjenek? nem paradoxon kicsit?"
Reménytelen vagy szerintem. Miért lenne összeférhetetlen az, hogy ne foglalják el a magyar orvosok helyét, és az, hogy jó kapcsolat legyen velük?
"meg hát pl zsidók.. a zsidókat a jobbik (szavazók) szerint akkor is utálni kell ha külföldön vannak, nemhogy akkor mikor idejönnek..."
A bankrendszerrel van inkább a probléma, nem azzal, hogy ki hol van. Magyarország legkomolyabb gondjai között van a folyamatosan halmozódó és növekvő adósság (a cigánykérdés mellett).
Reménytelen vagy szerintem. Miért lenne összeférhetetlen az, hogy ne foglalják el a magyar orvosok helyét, és az, hogy jó kapcsolat legyen velük?
"meg hát pl zsidók.. a zsidókat a jobbik (szavazók) szerint akkor is utálni kell ha külföldön vannak, nemhogy akkor mikor idejönnek..."
A bankrendszerrel van inkább a probléma, nem azzal, hogy ki hol van. Magyarország legkomolyabb gondjai között van a folyamatosan halmozódó és növekvő adósság (a cigánykérdés mellett).
ezt az utobbit mondd azoknak a jobbik szavazóknak akik azér megköveznének egy 2 éves kisgyereket mert zsidónak született..meg azoknak akik napmintnap teszik fel a kérdést h ki a zsidó a magyar közéletben...mintha nem lenne mind1
amugy meg...szerintem elég genny dolog hogy egy oldalon azt mondom hogy engem kitagadott európa, öleljetek meg arabok... viszont az hogy az arabok ide jöhessenek (nem tömeges letelepedés) azt azé má nem.. meg hogy egy oldalon azt irom hogy arab testvérek deszeretlek titeket.. másoldalon meg azt hogy annyit tudnak csak mondani h ugabugua..
engem az nevettet amikor nácikról, auschwitzról stb beszélnek a drága antifasiszták:D
Mégis mit gondoltok ha valamikor a jobbik győzne (ha) akkor koncentrációs táborokat építenének a zsídóknak és a cigányoknak? Nem hinném, hogy a zsidó származású orvosokkal vagy tanárokkal lenne a baj. De amikor cégeket alapítanak, plázákat nyitnak és a befolyó pénz izraelbe vándorol, vagy megszűnik a cég (jópár embert megkárosítva anyagilag) és valaki simán felszáll egy repülőre tel-avivba meggazdagodva, azon hadd legyünk már idegesek, és hadd ne legyünk már antiszemiták csak mert ezt kritizáljuk. Hát miféle ember aki szerint ez jó igy? Multik legyenek? Oké. De akkor maradjon a bevétel itthon.
Elvégre a magyar ember vásárol a multikban 99%ban. ÉS nem ártana megnézni a multikban dolgozók fizetését.
12 óra minimálbérért.
A romákat sem emlegetné senki, ha a romavezetők rendet tennének a sajátjaik közt. A becsületes rétegre ugyanis nagyon nagy szégyent hoz a bűnöző réteg. Az előítéletek okait is nézni kéne.
"ezt az utobbit mondd azoknak a jobbik szavazóknak akik azér megköveznének egy 2 éves kisgyereket mert zsidónak született..meg azoknak akik napmintnap teszik fel a kérdést h ki a zsidó a magyar közéletben...mintha nem lenne mind1"
Ezt akárhogy is mondod, a legtöbb zsidót nem lehet felismerni biztosra, szóval ha ők nem viselkednek úgy, nem hangoztatják zsidóságukat sehol, akkor ki se fog róluk derülni valószínűleg.
"amugy meg...szerintem elég genny dolog hogy egy oldalon azt mondom hogy engem kitagadott európa, öleljetek meg arabok... viszont az hogy az arabok ide jöhessenek (nem tömeges letelepedés) azt azé má nem.. meg hogy egy oldalon azt irom hogy arab testvérek deszeretlek titeket.. másoldalon meg azt hogy annyit tudnak csak mondani h ugabugua.."
A magyar orvosok megtartása lenne inkább a lényeg, hogy ne menjenek el külföldre és ne kelljen helyettük külföldieknek jönniük. Szerintem a kínai/koreai stb. orvosokra is ugyanezt a megjegyzést tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!