Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 22 csapdája? ( avagy a fiatalo...

Feketetulipán kérdése:

22 csapdája? ( avagy a fiatalok munkanélkülisége )

Figyelt kérdés

Sziasztok! 24 éves nő vagyok. 1 éve munkanélküli, testvérem 1 hónapja vált azzá ő 27.

Még sose dolgoztam , pályakezdőként nem vesznek fel sehova, pedig érettségim van és szakmám.

Mindenhol szakmai tapasztalatot kérnek, de hogy szerezzek tapasztalatot ha nem kapom esélyt se hogy megszerezzem ?

Soha nem lesz munkám emiatt ? Nincs ismerősöm, nincs protekcióm, a szüleim egyszerű emberek, nem tudnak segíteni,csak magamra számíthatok. Még külföldre sem tudok kimenni dolgozni ugyanis még tőkém sincs rá.

Csak én vagyok ilyen kilátástalan helyzetben ? Ismertek hasonló helyzetű fiatalokat ? Már jövőképem sincs nagyon, szeretnék családot de így ez csak egyelőre rózsaszín álom.

Nektek nincs tele a hócipőtök ezzel a mai politikai válság helyzettel ? Nem szoktam politizálni, de utálom ezt a parlamenti csürhét mint a szart! :(

2013. febr. 7. 19:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

Ja mert hogy te logisztikus vagy és közben meg ilyen véleménnyel vagy: "

és már magam hibáztatom,hogy biztos bennem van a baj .... :( pedig tudom nem így van, csak szar világba születtünk. " illetve hogy az eladói állást lepffögöd.

Nem a világ a szar, az olyan amilyennek megteremted magad körül, és tényleg benned van a hiba. Ha meló kell akkor elkéne vállalnod bármit, konyhai kisegítő, gyári munka, takarítás, vagy épp eladó, a pénzből elvégezni valami tanfolyamot ami kézzelfogható és talán jutnál is valamire. De a siránkozás nyilván sokkal könnyebb, meg a politikára fogni, de amíg te magad nem teszel meg mindent a cél érdekében, bár létező dolgokról van szó, üres fecsegés amit csinálsz.

2013. febr. 8. 12:52
 22/25 anonim ***** válasza:
OKJvel ne várj semmit. Tanulj másik szakmát, legyél önellátó vagy csinálj világforradalmat.
2013. febr. 10. 11:34
 23/25 anonim ***** válasza:
utolsó te is idióta vagy ! Mivel tanuljon, ha nincsen pénze ? OKJ nem ér semmit ? Mást nem is tanulhat.
2013. febr. 10. 11:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Engem felvettek volna közfoglakoztatásban 6 h-ban 35 e Ft- ért takarítónőnek.De szerencsére kaptam egy betanított munkás állást igaz csak 15 napra 50e Ft-ért,így nem vállaltam be.De sajnos most megint csak szoc.segélyt kapok.Most is próbálkozom munkahely kereséssel de nem kell középkorú ,(elvált )gyermekét egyedül nevelő ember,(középfokú végzettséggel ).Szóval elég kritikus a helyzet Magyarországon ,hogy már mióta ígérgetik a politikusok munkahelyteremtést ,de ebben a 3om évben csak gazdasági és egyéb politikai kudarcokat élhettünk át.És már sajnos még rosszabbodik...
2013. febr. 12. 13:33
 25/25 anonim válasza:
28%

"Igenis a Parlament ( Fidesz) tehet arról, hogy nem teremtődnek új munkahelyek, a munkanélküliség viszont nő."

Ez a tudatlanságod bizonyítéka.

"A kormányok igenis tehetnek, mert érdekes mód vannak országok, ahol minimális szinten gyűrűzött be a válság...és kevés áldozattal, hamar talpra tudtak állni, itt viszont nem h jobb, csak egyre rosszabb lesz minden."

Csakhogy amikor válság lett, akkor még nem ez a kormány volt. Az előző kormány szarba vitte az országot, a mostani nem fogja tudni azonnal kihozni.

2013. febr. 14. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!