Ez is a 22-es egyik csapdája?
régen azért nem kaptam munkát, mert nem volt tapasztalatom... most azért nem, mert volt kettő, ami rövid ideig tartott.
Most jöhetnek az oltások, hogy mert elszartam, de ne legyünk már álszentek. Sorolhatom, hogy mik voltak: nem kaptam visszajelzéseket, mindenre csak mosolyogtak, bólogattak, nem jelentettek be stb. Hogyan lehetne ezt a hátrányt leküzdeni?
Az önéletrajzban NEM KELL mindent leírni, csak azokat a munkatapasztalatokat célszerű felsorolni, amelyek relevánsak a megpályázott állás szempontjából.
A versenyszféra pláne nem, de a leendő munkahelyed sem hatóság, nem feltétlenül kell beszámolni nekik mindenről. Arra meg biztosan nincs idejük, hogy mindenkit végig ellenőrizzenek.
Turbózd fel a pályázati anyagodat úgy, hogy a külsővel varázsold el őket, így amikor nézegetik, máshova helyeződik a fókusz. Személy szerint én kreatívokat adok be mostanában, úgy néz ki, mint egy prospektus, és olyan apró fortélyokat alkalmazok, hogy meglinkelem a volt iskoláimat, az OKJ-kre a tanegység-listák hiperhivatkozását teszem, hadd lássák, hogy miket tanultam. A múlt héten 3 interjúm volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!