Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 22 csapdája? ( avagy a fiatalo...

Feketetulipán kérdése:

22 csapdája? ( avagy a fiatalok munkanélkülisége )

Figyelt kérdés

Sziasztok! 24 éves nő vagyok. 1 éve munkanélküli, testvérem 1 hónapja vált azzá ő 27.

Még sose dolgoztam , pályakezdőként nem vesznek fel sehova, pedig érettségim van és szakmám.

Mindenhol szakmai tapasztalatot kérnek, de hogy szerezzek tapasztalatot ha nem kapom esélyt se hogy megszerezzem ?

Soha nem lesz munkám emiatt ? Nincs ismerősöm, nincs protekcióm, a szüleim egyszerű emberek, nem tudnak segíteni,csak magamra számíthatok. Még külföldre sem tudok kimenni dolgozni ugyanis még tőkém sincs rá.

Csak én vagyok ilyen kilátástalan helyzetben ? Ismertek hasonló helyzetű fiatalokat ? Már jövőképem sincs nagyon, szeretnék családot de így ez csak egyelőre rózsaszín álom.

Nektek nincs tele a hócipőtök ezzel a mai politikai válság helyzettel ? Nem szoktam politizálni, de utálom ezt a parlamenti csürhét mint a szart! :(

2013. febr. 7. 19:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
# 9/10 válaszoló : Tudod, már ezt is megszigorította a munkaügyi hivatal, már csak az kaphat másik szakmát,aki csak a minimális 8.ált. rendelkezik. Akinek van már szakmája, az sajnos nem szerezhet még egyet tudtommal támogatottan. :/
2013. febr. 7. 19:55
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

"a legrosszabb mikor látom,h nálam sokkal tehetségtelenebbeknek van munkája"

- Na, tessék menj el a cégekhez, és győzd meg őket arról, milyen tehetségtelen az almkalmazottjuk. Bezzeg Te!

Egyébként levezetné nekem valaki, hogyan csökkentette a munkahelyek számát az Únióhoz való csatlakozás?

2013. febr. 7. 19:57
 13/25 A kérdező kommentje:

:))

Az Unió mikor megalakult a 3 tagállamával azért jött létre ,mert mind3 államnak szüksége volt a másik Import termékeire, mert önmagában kevés lett volna a fenntartásra, így az eltörölt vámilletékekkel megkönnyítették a folyamatot. De lássuk csak sajnos már kis piciny országunkat. Itt szinte minden megvan ahhoz,hogy egy erős államunk legyen, a feltételek adottak, egy két kivétellel, mikor nagy Mo. voltunk, még ez az egy két kivétel is minimálisabb volt,de ha úgy vesszük, nekünk nincs szükségünk az EU ra, véleményem szerint, aki régen előtte külföldön akart munkát vállalni, az régen is megtehette tagság ide vagy oda, kicsit körülményesebb procedúrával de élhető volt.

2013. febr. 7. 20:05
 14/25 anonim ***** válasza:

1. Milyen képesítésed van?

2. Milyen, mennyi tapasztalatod van?

3. Beszélsz-e nyelveket?

4. Hajlandó vagy-e költözni a munkáért?

2013. febr. 7. 20:18
 15/25 A kérdező kommentje:

1. Milyen képesítésed van? -Felsőfokú OKJ Logisztika

2. Milyen, mennyi tapasztalatod van? -Semmi,fél év gyakorlati idő a telephelyünkön

3. Beszélsz-e nyelveket? -Angol közép, kicsi szerb

4. Hajlandó vagy-e költözni a munkáért? -Igen

2013. febr. 7. 20:23
 16/25 A kérdező kommentje:
Sok minden érdekel, már szinte bármit elvállalnék, 1-2 kivétellel ,csak végre dolgozhassak :/
2013. febr. 7. 20:25
 17/25 anonim ***** válasza:
mérnök logisztikus nem képes elhelyezkedni :( Tanulj eladónak.
2013. febr. 7. 20:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Azt kéne már lassan! Pff.... :(
2013. febr. 7. 21:14
 19/25 anonim ***** válasza:

egyáltalán milyen meló az a logisztika?

amúgy tipikusan az okj-s emberkék átka,hogy semmit nem tudnak, azt hiszik, hogy a papír elég. ez valamikor 15 évvel ezelőtt volt így.

2013. febr. 7. 22:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Felsőfokú OKJ-vel soha nem vesznek fel ! Diplomásokat vesznek csak fel felsőfokú képesítéssel, alacsonyabb fokozatba pedig túlképzett vagy :(
2013. febr. 7. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!