Ha holnap lenne szavazás, melyik pártra szavaznátok?
A nevetségesség és a szánalom teteje, de marxista-leninista-trockista emberként, olyan példaképekkel, mint Castro vagy Guevara, én bizony leadnék egy érvénytelen szavazatot-vagy a Fideszt támogatnám. Mert ugye a nemszavazás mindenképp a győztesre megy.
Igen. A Jobbik kannásborosfejű neonáci szimpatizánsaival (tisztelet a kivételnek, például a nagybátyámnak, de voltam már Jobbikos rendezvényen, tíz emberből nyolc tarkopasz nyilas vagy náci) nem akarnék egy zászló alatt szerepelni.
Baloldal? Olyan Magyarországon nincs. Libás Bajnai, burzsoá gyurcsány (direkt kisbetűvel), ostoba infantilis LMP? Ez nem baloldal, ez bohócparádé!
A LMP nem ért máshoz, mint siránkozni az atomenergia miatt, ami pedig tiszta és biztonságos energiaforrás. Egy mérnököt sem láttam az LMP-sek közt. "Szakértő" bölcsészként zagyválnak össze-vissza, hogy "Zárjuk be Paksot!" Miért is? Ugyanígy aggódnak "szegény romákért", de fogalmuk sincs, hogy egy átlag vidéki kisvárosban (például nálunk) vannak olyan cigánylakta utcák, ahová félsz bemenni. És meg lehetne (kellene) oldani a cigánykérdést, de ha még a létezését is letagadjuk, azzal sokra nem megyünk.
Gyurcsány egy kapitalista milliárdos, Lenin elvtársék megkergették volna, oda ahová való, egyenesen a Volga mögé... Vagy Kubában bele a tengerbe. A munkásság érdekeiről zagyvál, miközben Ő is egy tőkés?! Hogy lehetnek olyan hülyék az emberek, hogy bedőlnek neki? Olyan, mintha a város ribanca vezetné a Szüzek Ligáját.
Bajnairól kábé ugyanezt gondolom.
Ez a magyar "baloldal"? Össze-vissza zagyváló, jenkimániás, amerikaimádó, irracionális hippik, számító sunyi burzsoák és egykori MSZMP-s csontvázak furcsa összessége?
Ez nem politika, ez kabaré.
És a Fidesz döntéseinek, ha ötven százalékával egyetértek. Viszont ők legalább értelmes (vagy kevésbé értelmes) koncepciók mentén gondolkodva terveznek, nem pedig arról zagyválnak, hogy mitől kell félni, meg mi Ellen kell fellépni.
Sosem hallottam még az ún. baloldaltól, hogy "Ezt és ezt akarjuk csinálni". Csak azt, hogy "Ezt nem kéne csinálni, ez nem így kéne csinálni..."
Jobbik. De igazából mind1 nem a pártok vagy egy párt fogja megoldani a problémákat. Az a baj minden hülye a kormányoktól várja a megoldást. Először is a fejekben kéne rendet tenni és utána szépen sorban mindenhol.
Nagyon nem tetszik a Fidesz kormányzása, de ha nincs más inkább ők legyenek hatalmon, mint valamelyik "baloldali" párt. Soha többé nem szabad hagyni, hogy az országban az MSZP féle csőcselék kerüljön hatalomra!
Milyen sokan írták az ún. magyar baloldalt.
Kérdésre válaszolva Fidesz, vagy Jobbik.
LMP-re
Fidesz leszerepelt MSZP is a Jobbikkal meg nem szimpatizálok
Nem szavaznék pártra.
Esetleg valami függetlenre, vagy el se mennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!