Ha holnap lenne szavazás, melyik pártra szavaznátok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 18:42
11/56 anonim válasza:
Ezt minden nap megkérdezik. Nézd vissza az előzőeket...
14/56 anonim válasza:
MSZP-t senki nem ír? Hát én se, az biztos. :)
17/56 anonim válasza:
Jobbik. Kezdünk szélsőségesek lenni de a magyarnak már nincs más választása.
18/56 anonim válasza:
Jobbik vagy Fidesz, most így hirtelen nem tudnám eldönteni. Nekem még kell az az idő a választásig hogy ez számomra eldöntendő legyen.
19/56 anonim válasza:
Jobbik.
A fidesz hiteltelen! Ugyanúgy megvannak a csúnya problémás korrupt oldala, mint az mszp-nek. Ezen kívül hol az 1 millió új munkahely? Hol az elszámoltatás? Én ilyen pártra NEM FOGOK SZAVAZNI!
20/56 anonim válasza:
Egyértelműen jobbik, a fidesz - az utóbbi 2 évben kiderült - alkalmatlan a kormányzó szerepre. Nem tud élni a 2/3-ával, nem tartja be a választási ígéreteit, nem a legjobb szakembereket ülteti miniszteri székekbe, a politikai hibáknak nincsenek következményei, stb. A cigánybűnözést nem hogy megoldanák, de még azt is tagadják, hogy létezik!!! Semmi nem javult ez ügyben sem!
ALKALMATLANOK! Nem bíznék rájuk mégegyszer egy országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!