Ma melyik pártra szavaznátok?
Bővebben: csak érdekel, hogy a magyarok hogyan szavaznának, ha a hónapban lenne egy szavazás. Más néven mondhatnám úgy, hogy ez egy közvélemény-kutatás.
Le, és felpontozni senkit sem fogok, csak kíváncsi vagyok.
És tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de azok régiek.
Várok minél több konkrét választ.
akkor ide is bemásolom az igazságot:
Én pártatlan mert 3 kiútat látok:
- Orbán viktor "ellép" a többi lépcsőfokra (most nem részletezem)
- Jobbik kerül hatalomra. (Nézzétek meg a 220 millió forintos önkormányzati tartozásukat 2 év alatt eltüntették)
- Bajnai bácsi visszakerül, és folytatja azt, amit elkezdett (+-ban volt nála a GDP + audi gyárat is ő intézte el...)
Más relatív megoldások nincsenek, csak öngyilkossági kisélrletek.
Mellesleg mint mindenki tudja, az ország azért van ott ahol, mert rengeteg hitelt vettünk fel az MSZP-s 8 évben.
2010-ben ért el minket a 2. (talán legnagyobb) szele a válságnak, amit Orbán megtartott saját lábon (hitel nélkül.), ha így tett volna az MSZP is, most élnénk mint hal a vízben.
IMF-től se hitelt vesz fel, csak bebiztosítsa a seggünket...
Szóval aki sír, azért mert "alig tudunk megélni", azt azok között keressétek, aki 2006-ban az MSZP-re szavazott!
19.08
Ha azt akarod, hogy megint minden héten itt legyen az IMF akkor hajrá..:( SZÉGYEN!
A Jobbikra szavaznék ők az egyetlen valamire még való párt a zsidózás abba hagyásával még szimpibbek lennének.
Fidesz: Köszönjük az adókat György bácsi nem kérünk többet!
MSZP: KÖSZ NEM!
LMP: Nyugati hülyesége nem fér össze az én elveimmel.
FKGP: Sajnos csak egyre lehet szavazni.
JESZ: Nem a legjobb, de ha nincs más (de van)
4k, Milla, DK: NEM, NEM, SOHA
MSZP-re soha!
A többiről meg nem mondok semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!