Ma melyik pártra szavaznátok?
Bővebben: csak érdekel, hogy a magyarok hogyan szavaznának, ha a hónapban lenne egy szavazás. Más néven mondhatnám úgy, hogy ez egy közvélemény-kutatás.
Le, és felpontozni senkit sem fogok, csak kíváncsi vagyok.
És tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de azok régiek.
Várok minél több konkrét választ.
Én se szeretem a fidesz-t, bár mint írtam, ők az egyik esélyesek...
De mégis, hogy fizessék az MSZP által felvett hiteleket kemény adók nélkül? Épp hogy megélek, de a kemény mostani adót megértem.
Inkább legyen ez, minthogy megint hitel. Mert elöbb utóbb elfogy a hitelező, és akkor megint nagyobb adó lesz.
Gondolkozz már egy picit kérlek, azért van most "ilyen" adó, mert az MSZP hitelt vett fel hétről hétre. (aminek fele zsebbe ment..)
Szóval az adóért nem a Fidesz, hanem az MSZP a hibás.
Orbánnak egyvalamiben gajra igaza van:
"A nép szavaz a baloldalra, mert úgy gondolják hogy ők jók, majd amikor a baloldal csődbeviszi az országot, fordul a jobboldalhoz, hogy tegyék már helyre, majd mikor helyén van minden, újra a baloldalhoz fordulnak..."
Soha többé baloldal! És nem azért mert jobboldali vagyok, hanem nincs értelmes baloldali párt (Bajnai kivétel lehet majd ezalól.)
Amúgy meg, ha olvastad a Fidesz programják, a következő lépések mögött (mihelyest biztosította a seggünket az IMF + megvárni a többi ország helyzetét aki ezt alkalmazza épp), a következő lépések közé tartozik az adócsökkentés.
A fidesz azzal indokolja ezt, hogy "ha be vagyunk biztosítva és szlovákiának is sikerült", (ezért várunk még vele, de úgy néz ki, sikerült a többieknek is), jön az adócsökkentés, és abban reménykedik, hogy rengeteg betelepülő vállalkozás lesz. (mert kisebb adóval nagyobb bevételre tesz szert így az ország, persze ezt is számolgatják, mennyi időbe kerül...)
+ adócsökkentés mellett, kell még ahhoz hogy ez sikeres legyen, minimálbér csökkentés/nővelés (mind2 eset jó, csak más eljárást folytat), amiközül a másodikban gondolkodik a fidesz.
Szóval várjuk ki a végét, lehet a végén az emberek is meglátják, mégis csak igaza volt a pártnak (mert amit igért, részben teljesült, csak ugye ez lépésekben megy...)
Vagyis, még lehet, hogy aki most azt gondolja:
"soha többé fidesz"
2014-re meggondolja magát.
u.i: Lehet most szidni, hogy "jajj megetettek engem is", de nem vagyok 1 fideszpárti, 2 szomszéd országok közül is alkalmazzák ezt (pl.szlovákia) és nekik is sikerült, csak van a "mélyvíz" ahol most is vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!