Ha most lenne szavazás, ti milyen pátra szavaznátok, és miért?
Csak érdekel, hogy más emberek kikre szavaznának, ha jött elég válasz, majd százalékba megtudjuk, hogy melyik a legnépszerűbb párt. Szóval minél több válasz, annál nagyobb pontosság.
És még azt is írjátok meg, akitől kérhetem, hogy miért éppen arra a pártra szavazna.
A válaszokat előre is köszönöm, senkit nem fogok lepontozni!
FIDESZ. Azért mert annak ellenére hogy ők sem tökéletesek, még mindig jobbak mint a többi párt!
MSZP - leszerepeltek nálam egy életre, bármelyik politikusuk nyilatkozik, az a szememben hiteltelen, köszönhetően az eddig kormányzásuknak.
Jobbik - Radikálisok, túlságosan is minden ellenesek, egyáltalán nem életképes és nem megvalósítható a programja.
LMP - Túlságosan is főváros központúak, és annak ellenére hogy én is budapesti vagyok, országos szinten nagyon kevés bennük az erő.
DK - Gyurcsány pártja, a vezető miatt nem is érdekel sem a programjuk, semmi más.
Szigorúan a Jobbikra.
Tetszik a tabudöntögető politikájuk,a tenni akarásuk és az a ideológiai irányvonal amit képviselnek.
21/F
Jobbik
- elismerem a hibáikat, de mindazok ellenére még mindig ez az a párt, ami a szememben értéket képvisel, és megvan bennük a potencia nagy reformok véghezviteléhez. Néha persze fogom a fejem, mikor Vona olyanokat mond, hogy égjen el az RTLklub, meg ilyenek. Ha a pártról kiderülne valami aljasság, mutyi, akkor többet nem szavaznék.
Fideszre sose - szüleim, ismerősök túl sokat meséltek a fidesz módszerekről.
MSZP- hát nem, azt hiszem ez nocomment. Meg amúgy se vagyok 70 éves.
DK- itt csak 3 m kötelet és egy lámpaoszlopot szavaznék meg.
LMP- csilivili arculat, békés arcok tömkelege. Volt itt már elég SZDSZ, és ez egyáltalán nem épít minket sehova.
Amúgy nem bízok a politikában, jelenleg nem tudom optimistán látni a jövőt, bárki is nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!