Ha most lenne szavazás, ti milyen pátra szavaznátok, és miért?
Csak érdekel, hogy más emberek kikre szavaznának, ha jött elég válasz, majd százalékba megtudjuk, hogy melyik a legnépszerűbb párt. Szóval minél több válasz, annál nagyobb pontosság.
És még azt is írjátok meg, akitől kérhetem, hogy miért éppen arra a pártra szavazna.
A válaszokat előre is köszönöm, senkit nem fogok lepontozni!
""még rengeteg csatornát tudnék mondani,amit kapásból beszüntetnék."
Na, ez kérem a fasizmus..."
Ebben hol van fasizmus?
"Ha most lenne szavazás, ti milyen pátra szavaznátok, és miért?"
Fidesz. És azért, mert az egyetlen kormányzóképes párt, ráadásul jobboldali (legalábbis nem bal).
19:04
"Ennyien írják a Jobbikot?"
Az előző választás előtt a GYK-n kb. 80% volt a jobbikosok aránya, a másik 20% főleg MSZP-s volt. Most is hasonló lehet a viszony a GYK és a valóság között :)))
07:47
A Jobbik nem "túl radikális", hanem egyszerűen dilettáns.
Nem is az a Jobbik funkciója, hogy jelentős eredményeket érjen el. Arra való a Jobbik, hogy - mivel a szavazói nagy része korábban MSZP-s volt - a sírba vigyen 10-15% baloldali szavazatot, így az MSZP soha többé ne kerüljön kormányra.
Nem újdonság ez, Orbán már elmagyarázta a kötcsei beszédben a választás előtt.
19:19
A "haladás" tipikus baloldali duma, ahogy a militáns vallásellenesség is. Mindig is baloldali voltál, ha jobboldalinak képzelted magad, az identitászavar volt.
"Arra való a Jobbik, hogy - mivel a szavazói nagy része korábban MSZP-s volt "
Sok Jobbikos ismerősöm van, egyről se tudom hogy valaha is maszopos volt volna. Én személy szerint semmi se voltam korábban. A Jobbik megjelenésével kezdtem el figyelni a politikát.
Más Jobbikos ismerőseim vagy ugyancsak nem szavaztak, vagy MIÉPre szavaztak régen.
"Tévedsz barátom! Az emberek azért nézik a vv-t, mert az ultraliberális, magyargyűlölő, erkölcszüllesztő retek klub igényt csinált rá."
Ez nagyon nagy ostobaság. Olyan nincs, hogy igényt csinál rá, a felnőtt tévénéző nem gyerek, hogy ugyanaz az elv életbe lépjen, mint a kamaszkorban cigire rászokásnál.
A helyzet az, hogy az átlagmagyarnak ez a színvonal, akármit is hisztizik rajta a jobboldal, nem vagyunk ízlésben (sem) különbek a külföldinél. Senki nem kényszerít semminek a nézésére. Én már nem találtam nézhető műsort évek óta, ezért nem is nézek tévét. Pont.
Aki akarja, az nézze, egészségére.
Aki egy nézett TV csatornát akar bezárni, mert nem felel meg az ő elveinek, az bizony fasiszta, mert elő akarja írni a többi 10 millió embernek, hogy mit szeressen, és mit ne. De akár mondhatnám azt is, hogy bolsevik, azok is ugyanezt a tahóságot nyomatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!