Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tulajdonképpen mi az a 4K?

Tulajdonképpen mi az a 4K?

Figyelt kérdés
Mostanában egy csomószor hallom, hogy a 4k ezt akarja, ilyen alkotmány,részt vesznek az ellenzéki egyeztetéseken, blabla. De kik is ők? Én még az életben nem hallottam róluk, van egyáltalán támogatottságuk vagy csak nincs jobb dolguk és azért szerepelnek?

2013. jan. 21. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
alig vehető jobban komolyan mint az újjáalakult MIÉP :)
2013. jan. 21. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Teljesen igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Csak a 4K-ra vonatkozik, hogy utálja az MSZP-ét. A másik kettő, vagyis a Milla, a Szolidaritás, de ide vehetem magát a Bajnai-féle Haza és haladás Egyesületet is, inkább arra jó, hogy be tudják csatornázni azokat is, akik direktben nem szívesen szavaznának egy MSZP-re. Az MSZP nagyon sokak szemében rosszul hangzó, lejáratott brand, amire sose szavaznának, még ha Orbán-ellenesek is. Nekik jöhet kapóra az E14. Tehát ők egyszerre bizonyos távolságot is tartanak az MSZP-től látszólag, ugyanakkor be is sorolnak az MSZP ernyője mögé.
2013. jan. 21. 22:04
 13/15 anonim válasza:
48%
Azt hogy mi a 4k, még ők sem tudják...
2013. jan. 22. 01:21
 14/15 anonim ***** válasza:
A 4k egy rövid életű kis gyíkfing!
2013. jan. 25. 18:48
 15/15 mustafa33 ***** válasza:
Valaha a régi prűd világban Kának mondták a knrvát. Tehát 4K az négy ..., vagyis az már kitesz egy kuplerájt, csak egy pufmama kell hozzá.
2013. jan. 29. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!