Ha választani kell Munkáspárt vagy Munkáspárt 2006?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 18:45
11/15 anonim válasza:
Egyik se...
4K! Negyedik Köztársaságot!
www.negyedikkoztarsasag.hu
Én rájuk szavazok. :-)
24/L
12/15 anonim válasza:
Meg vagy vezetve, a Negyedik Köztársaság a Bajnai-féle banda álruhában, akkor már inkább Fidesz.
13/15 rémuralom válasza:
Én a Júdea Népe Frontra szavazok, és kitaposnám a belét az összes Júdeai Népfront-szavazónak!
14/15 anonim válasza:
A Munkáspárt a kommunista, nem kell bedőlni a Munkáspárt 2006-nak, ez nem is kérdés hogy melyik! A Munkáspárt 2006 egy párt a sok közül, akiknek a barátja az MSZP, az MSZDP-vel együtt, sajnos ez így van, nekem se tetszik de ez van, akik az MSZP-vel egyezkednek, akik meg szerintem sokan tudjátok hogy nem a népbarát politikájukról híresek, attól hogy a Munkáspárt 2006 látszatra nagyon kommunista, attól még nem az, tudjátok csak azért vannak, hogy elvegyék a szavazatokat a Munkáspárttól, az egyik legnagyobb hiba rájuk szavazni, minta az MSZP lenne, abból is látszik hogy a Munkáspárt ellensége, pedig 2 kommunista párt nem hadakozna. A Munkáspárt egy kapitalizmusnak segítő "vörös színű" párt, a Kommunizmus gyengítésére, és ha valaki ezt tudja, és hozzájuk megy, az kommunista-ellenes, vagy egy átvert ember.
15/15 anonim válasza:
Az előző vagyok, hát ezt jól elhibáztam,,,
"A Munkáspárt egy kapitalizmusnak segítő...."
Ezt a részt súlyosan elírtam, NEM Munkáspárt HANEM Munkáspárt 2006, elnézést a hibáért, de már megszoktam a Munkáspárt nevet leírni. Jól belerondítottam véletlen, de hát néha én is hibázok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!