Ha választani kell Munkáspárt vagy Munkáspárt 2006?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 18:45
1/15 Ozmium42 válasza:
Munkáspárt. Annak az elnöke Thürmer Gyula. Antikommunista vagyok, de a Munkáspárt 2006 minden szinten alulmúlja Thürmeréket.
2/15 anonim válasza:
Munkáspárt. A szovjet-stílusú kommunizmus híve vagyok, nem az ilyen anarchista, hippiszerű, Nyugat-Európai stílusú "kommunistáké".
3/15 A kérdező kommentje:
Nyugati komcsi vagyok, úgyhogy Munkáspárt 2006
2013. jan. 7. 19:12
4/15 A kérdező kommentje:
Mármint, ha komcsinak kell lenni akkor inkább nyugati, egyébként szocdem. vagyok
2013. jan. 7. 19:13
6/15 htr válasza:
Az a véleményem, hogy aki bedől a kommunistáknak a 40 év után is annak semmi keresnivalója a közéletben.
Olvastam a munkáspárt programját. Meg kell mondjam személy szerint rengeteg dologgal egyetértek (EU ellenesség, függetlenség) de ugyanakkor hátránya az sajnos több van.
Amíg földrajzi, társadalmi, kulturális, nyelvi különbségek fennállnak országok, embercsoportok között addig megvalósíthatatlan lesz az internacionalista elképzelés.
A kommunizmus egy szép elképzelés, pocsék kivitelezési kísérletekkel.
Aki meg kommunistának vallja magát ajánlom figyelmébe a THE SOVIET STORY c. filmet! megéri végignézni
7/15 htr válasza:
az előző vagyok: itt a trailer, kedvcsinálónak:
8/15 anonim válasza:
hihetetlen hogy valaki 2013-ban kommunistának vallja magát. Legalább akkora szégeny mint nácinak. TÖmeggyilkosokra, elnyomókra felnézni? elképesztő. Sajnos 56ban nem eleget lógattak fel.
9/15 anonim válasza:
Előző, kapitalista tömeggyilkosok talán nincsenek? George W. Bush neve mond neked valamit?
10/15 anonim válasza:
Egyébként az meg pont ellenérv, hogy 2013 van. Most fog csak igazán erőre kapni a kommunizmus, amikor a kapitalizmusra épülő EU és az USA kezd berogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!