Mennyire értetek evvel a kijelentéssel egyet?
Figyelt kérdés
Gyurcsány szerint, egy izraelita jobban megérdemelné a magyar földet, mint mi magyarok.2013. jan. 6. 09:32
11/16 anonim válasza:
Tele van zsidókkal az mszp és az szdsz. Szemét szabadkőművesek! Tönkre teszitek az országot!
12/16 anonim válasza:
jaja... ide települ az összes zsidó Izraelből
13/16 bumbi02 válasza:
Érdekes hogy linket kérünk, de nem kapunk, viszont 0%-ra értékeltek egyből... És érdekes hogy sokakat nem is érdekel a forrás, már mocskolódnak egyből..
14/16 rémuralom válasza:
Hát ez már csak ilyen. Utáljuk együtt Gyurcsányt! Találjunk ki valamit, ami miatt utálni lehet, aztán, ha valaki meg meri kérdőjelezni az állítás igazságát, az aljas zsidó, hazaáruló, szoci, miegymás. Mindenki szabadon gondolhatja, hogy Gyurcsány hazaáruló, mást gondolni viszont tilos. Szabad emberek vagyunk, szabad országban élünk, szabad akaratunkból azt tehetünk, amit szabad.
Ismétlem, én kifejezetten nem szeretem Gyurcsányt, de azért ő sem maga a megtestesült gonosz, nem hiszek el róla bármi földi rosszat csak azért, mert valaki állítja. Kérem szépen alátámasztani, ha állítunk valamit, mert anélkül csak alaptalan mocskolódás. Akárkiről legyen is szó.
16/16 Andizsuzsi válasza:
Nekem biztos nagyon szelektív a hallásom, de kétszer hallgattam végig, és nem találtam benne az ominózus kijelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!